Лайм

Не зміг стримати сліз: "Холостяк" Іраклі Макацарія повідомив про народження первістка

Грузинський бізнесмен вперше став батьком

2 червня 38-річний Іраклі Макацарія та 21-річна Ліза Чічуа вперше стали батьками - у героя шоу "Холостяк-6" та його молодої дружини народився син. Приємною новиною щасливий батько поділився у соцмережах, і одразу розсекретив ім'я новонародженого малюка.

В Instagram-"історіях" грузинський бізнесмен опублікував "сторіз" своїх рідних, які прийшли привітати його до стін пологового. Іраклі вийшов до них у медичному халаті і не зміг стримати сліз від емоцій, що його переповнювали. Батьки назвали хлопчика Георгієм.

Фото: instagram.com/maqatsa

Інших подробиць Іраклі не повідомив, але вбрання Макацарії може свідчити про те, що він був присутній під час пологів дружини.


Нагадаємо, у 2016 році Іраклі Макацарія шукав кохання в Україні на романтичному шоу, але зустрів його у себе на батьківщині в Грузії, через п'ять років. Різниця у віці між закоханими – 17 років, але цей факт їх анітрохи не бентежить. Грузинський бізнесмен упевнений, що запорукою щасливих стосунків є кохання, взаємоповага, інтелект, спільні захоплення та гумор.

Читайте також: Закоханість була в момент: екс-Холостяк Іраклі Макацарія розповів про знайомство з молодою обраницею.

У квітні 2022 року Іраклі зробив Лізі пропозицію на вершині гори в Тбілісі, а в липні того ж року закохані зіграли пишне весілля у грузинських традиціях. Того ж дня молодята повінчалися.

Чутки про вагітність Лізи почали з'являтися у лютому, але офіційно новиною молода сім'я поділилася лише у середині травня. Пара опублікувала романтичні фото, на яких дівчина позувала вже з великим животом.

Фото: instagram.com/maqatsa

Зазначимо, що Іраклі Макацарія допомагає українцям із початку російського вторгнення. Герой шоу "Холостяк-6" разом з другом-грузином створив благодійний фонд "Врятуємо Україну", який лише за перші кілька днів зібрав значну суму.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil