Лайм

Яка країна, така і місіс: у мережі висміяли переможницю конкурсу краси в Росії

Люди зауважили, що дівчина перестаралася з "уколами краси"

У країні-терористці Росії пройшов конкурс краси серед заміжніх жінок, де у 2023-му році перемогла Наталія Оскар. Реакція соцмереж не змусила себе довго чекати: юзери висміяли дівчину, зовнішність якої скоріше лякає, аніж викликає захват.

Своєю думкою з цього приводу поділився ведучий та шоумен Слава Дьомін. У Instagram він оприлюднив фото переможниці та прокоментував ситуацію. "Там обрали "місіс". Яка країна, така і місіс", - зазначив чоловік.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Користувачі мережі також не були в захваті від побаченого, адже зауважили, що Оскар перестаралася з "уколами краси", і тепер її зовнішність виглядає занадто штучно:

  • "Жах жахливий! Суцільні філери"
  • "Ох і кобила! Страх божий, одразу видно "прозорість" всіх цих конкурсів. Скільки ж років її "папіку" і скільки він відвалив за її перемогу?"
  • "Все що ми повинні знати про нинішню красу"
  • "Хто більше проплатив, та й виграла"
  • "Потвора потворна, що відбувається? Де очі журі? Кінь Д'артаньяна. За яким принципом вибирають таких страшних?"
  • "Фотошоп їй личить".

Читайте на тему: В мережі висміяли росіянку, яка на конкурсі "Міс Всесвіт" вийшла в образі імператриці.

Окрім того, юзери звинуватили організаторів заходу у корупції, оскільки впевнені, що чесне журі ніколи не допустило перемоги дівчини з подібною зовнішністю. Також уважні користувачі помітили, що Наталія активно користується фотошопом та редагує свої фотографії, щоб виглядати у соцмережах інакше, аніж у реальному житті.

Більше того, люди порівняли росіянку з клоуном із фільму жахів. Хтось із фоловерів заявив у коментарях наступне: "Типова "королева краси" в Росії. Пику нафотошопила, губи наколола, свисток свій нафарбувала. Там, схоже, в журі сліпі сидять. Ось на кого вона реально схожа".

Фото: t.me/zvezdach_mag

Читайте також: Росіянка на "Міс Всесвіт" Анна Ліннікова поскаржилася на булінг через війну в Україні.

Наталія Оскар народилася на Далекому Сході, проте пізніше перебралася до Москви. У фіналі конкурсу краси вона заспівала пісню "Я - твоя Місіс Росія", і цим вчинком лише підігріла чутки про корупцію на заході.

Відомо, що всього за перемогу у конкурсі боролися 83 жінки, найстарший із них - 62 роки.

  • У лютому цього року росіянці віддали корону конкурсу краси "Місіс Всесвіт-2022" у Болгарії. Подробиці та фото - знайдете у цьому матеріалі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита