Лайм

Ксенія Мішина зізналася, що до 7 років син Платон жив з її батьками, поки вона будувала кар'єру

Акторка народила дитину в юному віці

Ксенія Мішина сама виховує 11-річного Платона. З батьком хлопчика акторка розірвала стосунки ще вагітною. Після народження сина майбутня артистка поїхала до Києва будувати кар'єру, а дитина залишилася з її мамою у Севастополі. Повноцінно у роль матері Ксенія увійшла коли синові було 7 років.

Детальніше про досвід матері-одиначки та виховання сина зірка "Кріпосної" розповіла в Instagram-"історіях". "У моєму житті було багато різних ролей, але варто сказати, що роль мами - це один із найскладніших шляхів, який я проходжу. Я рано стала мамою, я різко подорослішала і мене закинули в життя, де почалася тотальна відповідальність та самостійність", - поділилася вона.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка зізналася, що спочатку роль матері-одиначки її сильно "тригерила і дарувала стан жертви та несправедливості", через це вона почувала себе невпевненою та негідною. Однак згодом ці "низькі поняття" стали формувати у дівчині незгоду та опір з обраною позицією.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"І я все чіткіше і чіткіше щодня розуміла, що слово "дія" - одне з головних правил мого життя. І я пішла за ним. Стей бай степ сходами успіху", - додала вона.

Читайте також: Важкий психологічний аб'юз: Мішина розповіла, чому розійшлася з батьком свого сина.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Мішина зізналася, що дуже вдячна своїй мамі, яка підтримала її та допомогла у вихованні сина.

"Дякую долі за те, що вона подарувала мені чудову маму. Скільки б розбіжностей у мене з нею не виникало, я завжди знаю, що вона була моєю подушкою безпеки щодо мого сина. І поки я карабкалася по своїх горах, вона допомагала мені з сином", - наголосила акторка.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Поки дитина перебувала з бабусею, Ксенія відчувала почуття провини перед сином, саме це почуття і сформувало мету якнайшвидше забрати свою дитину і забезпечити їй гідне життя.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Забрати Платона я змогла, коли йому було 7 років. І саме тоді, коли у мене з'явилася можливість найняти няню, бо моя робота займала 24/7 часу, - зізналася Мішина. - З цього періоду в мене почалася серйозна практика над роллю мами. Бути одночасно мамою та татом - це завдання не з легких. Але основне особисте правило у стосунках із сином: це не виховувати, а ростити. Ростити, любити і приймати".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Читайте також: Шукав собі дружину: Ксенія Мішина розповіла про залицяння відомого російського актора.

Ксенія не приховує, що вона неідеальна мама, а називає себе "мамою-кар'єристкою".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше Ксенія розповідала, що зустріла батька своєї майбутньої дитини, коли їй було 20 років, а йому - 30. Вона навчалася в університеті і не хотіла серйозних стосунків, але її залицяльник виявився наполегливим. На початку спільного життя все йшло гладко, але коли Мішина завагітніла, чоловік став виявляти жорстоку сторону.

Втомившись від сварок і претензій, Ксенія вирішила піти від тирана і переїхала до мами у Севастополь. Коли народився Платон, його батько повністю зник із їхнього життя. На початку повномасштабної війни чоловік з'явився і захотів познайомитись із сином. Акторка не стала перешкоджати їхньому знайомству, але виявилося згодом, чоловікові була потрібна не дитина, а сама Ксенія.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита