Лайм

Незламна нація: Даніель Салем показав, як рятував людей і тварин із затопленої Херсонщини

Воїн допомагав евакуювати мешканців, які опинилися в центрі катастрофи

Даніель Салем, який зараз служить на Херсонщині, долучився до евакуації українців із затопленого росіянами регіону. Актор і військовослужбовець ЗСУ показав, як разом з іншими військовими рятував людей, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС.

На особистій сторінці в Instagram боєць опублікував щемливе відео та супроводив його підписом: "Незламна велика нація". На кадрах військові на руках виносять мешканців із їхніх підтоплених будинків та садять у човни.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Воїни рятують немовлят, літніх людей і не забувають про тварин. На тлі звучить зворушливий вірш Lida Lee, який співачка написала після теракту на Каховській ГЕС.

Українці в коментарях дякують Салему та його побратимам за врятовані життя, і пишуть, що на ці кадри неможливо дивитися без сліз.

Читайте також: Світлана Лобода надасть квартиру у Києві багатодітній родині із затопленої росіянами Херсонщини.

"Плачу... Ми неймовірний народ, ми найкраща нація. Бог з нами, ми переможемо. Вам безмежно дякую за все, що ви робите", "Низький вам уклін хлопці! Ви робите таку справу, дякую вам від щирого серця. Я пишаюся, що я українка!", "Ви – найкрутіші! Дякую за кожне врятоване життя!", "Біль і гордість за українців. Незламні. Неможливо дивитися без сліз", - пишуть підписники Даніеля.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Даніель Салем (@daniel_jihad_salem)


Даніель Салем – український ресторатор, телеведучий та актор. Він народився в Одесі і є ліванцем по батьку. Дитинство провів на батьківщині батька, де закінчив школу та пройшов службу у ліванській армії.

У 2009 році закінчив Одеський національний медичний університет за спеціальністю хірург-офтальмолог, але став підприємцем та шоуменом. В Одесі Салем мав тату-салон, барбершоп та готель, а сам брав участь у шоу "Голос країни" та "Танці з зірками", був ведучим програми "Зірковий шлях", знімався в серіалі "Доктор Віра" та фільмі "Кохання без сумнівів".

Після початку російського вторгнення Салем пішов добровольцем до військкомату. Спочатку його направили до тероборони, але згодом Даніель потрапив на передову до підрозділу розвідки. За час боїв отримав поранення і двічі був контужений.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

До порятунку тварин з Херсонщини долучився співак Aryan King, який запропонував розмістити постраждалих хвостиків у своєму домі під Києвом.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття