Лайм

Стосунки нейтральні: Даша Квіткова і Нікіта Добринін офіційно розлучилися

Пара була у шлюбі 2,5 роки

Даша Квіткова та Нікіта Добринін, які наприкінці січня повідомили про розставання, офіційно розлучилися. Як розповіла колишня обраниця ведучого та шоумена, вони залишилися у "нейтральних батьківських стосунках", адже виховують разом маленького сина Лева.

Цією новиною Квіткова поділилася із підписниками у своєму блозі в Instagram. "Ми офіційно розлучилися. Чекаємо на документи. Стосунки нейтральні та батьківські", - зауважила вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Також блогерка висловилася і з приводу майбутніх стосунків. Вона зізналася, що після досвіду публічного особистого життя зрозуміла для себе, що "щастя любить тишу". При цьому молода мама наголосила, що наразі не готова відкривати комусь своє серце.

Читайте на тему: Даша Квіткова натякнула, що її не влаштовувало у стосунках з Нікітою Добриніним.

"Дівчата, я знаю, як вам цікаво дізнатися про моє особисте. Але в мене був публічний досвід, і я досі розгрібаю його наслідки… Тому, навіть якби я була б закохана і в мене був би чоловік, то хотіла б, щоб це залишилося тим сакральним і особистим до того моменту, доки не буду готова розповісти", - поділилася колишня дружина Добриніна.

"Ну, і звісно, коли це буде, приховувати все на 100 відсотків не вийде, я це розумію. Але наразі бути відвертою про особисте – не готова. Я дорожу часом, який є зараз у моєму житті. Я щаслива, ось це головне. Сама чи ні, то вже неважливо", - додала вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, Даша Квіткова та Нікіта Добринін познайомилися на шоу "Холостяк" у 2019 році. У травні 2020 року пара зіграла весілля та придбала спільну нерухомість – будинок під Києвом та квартиру у столиці. У липні 2021 року Квіткова та Добринін стали батьками сина Лева, а на початку 2023-го оголосили про розставання.

Пізніше Квіткова розповіла, що у їхніх стосунках було багато прихованих проблем та конфліктів, через що вони вирішили розстатися та офіційно розлучитися. При цьому у своєму блозі дівчина наголошувала, що Нікіта бачить сина, коли хоче, оскільки розставання не має ніякого відношення до хлопчика: "Ніяких граней. Батько бачить сина тоді, коли хоче. Щоб між нами не було, це дитини не стосується".

Добринін та Квіткова з сином ЛевомФото: instagram.com/kvittkova

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також