Лайм

Даша Квіткова відповіла на чутки про роман з відомим продюсером після розлучення з Добриніним

Дівчина дала пряму відповідь

Даша Квіткова, яка нещодавно засвітила каблучку на підмізинному пальці, опублікувала у мережі серію фото з продюсером Євгеном Таллером. На знімках вони позували з усмішками, танцювали та веселилися.

Свіжі кадри, які блогерка виклала у Instagram, викликали купу запитань у її підписників. Більшість користувачів мережі почали у коментарях цікавитися, чи разом Даша та Євген.

Фото: instagram.com/kvittkova

Квіткова не стала зволікати з відповіддю та написала: "Я прямо кажу, що не закохана в Женю і ми не разом. Тим часом підписники: "Новий рівень маркетингу, хайпують".

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Даша Квіткова з сином залишила будинок, де жила з Нікітою Добриніним до розлучення.

Серед користувачів, які цікавляться новими стосунками зірки соцмереж, знайшлися й ті, хто звинувачує її в тому, що світлини з Таллером – черговий піар хід, щоб привернути увагу. Таку думку люди теж висловлюють у коментарях під публікацією.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Відомо, що Євген Таллер - ведучий, продюсер та засновник маркетингового агентства. Він навчався у Київському національному університеті культури та мистецтв на факультеті кіно та телебачення.

З Дашею Квітковою чоловік давно товаришує, а днями разом завітали на день народження до спільної подруги. Саме там і була зроблена серія фото, яка викликала бурхливу реакцію у мережі.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, переможниця "Холостяка-9" Даша Квіткова у січні оголосила про розставання з Нікітою Добриніним, з яким прожила у шлюбі 2,5 роки. Згодом вона розповіла, що у їхніх стосунках було багато прихованих проблем та конфліктів, через що пара вирішила розстатися та офіційно розлучитися.

При цьому Квіткова у своєму блозі наголошувала, що Нікіта бачить їхнього сина Лева, коли хоче, оскільки розставання не має ніякого відношення до хлопчика: "Ніяких граней. Батько бачить сина тоді, коли хоче. Щоб між нами не було, це дитини не стосується".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа