Лайм

Я попросила слізно: MamaRika відповіла, чому її чоловік не пішов добровольцем на фронт

Сергій Середа хотів захищати Україну на передовій

Українська співачка MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова) заміжня за комедійним актором Сергієм Середою. Зіркова пара виховує сина Давида, якому в серпні виповниться два роки. На відміну від багатьох своїх колег, шоумен не захищає країну від ворога, хоча на початку російського вторгнення поривався йти добровольцем.

В інтерв'ю ТаблоID співачка розповіла, що коли почалася повномасштабна війна, її чоловік хотів піти на фронт, проте не зробив цього заради маленького сина, якому на той момент не було й рочку.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Я просто попросила слізно: "Давай, якщо так станеться, що доведеться піти, ти підеш. Але я тебе прошу, будь ласка, побудь ще з нами хоч трошечки". Це було дуже тяжко, він ображався на мене, - поділилася MamaRika. - Сергєіч - це вообще такий мужик. Можливо, здається, що в нашій сім'ї я така вся рєзва. Насправді, він голова родини. Він не пішов добровольцем тільки заради сина".

Щодо виїзду з України, то про це навіть не було й мови. "Він типу сказав: "Я тут завжди. Я вдома. Це мій обов'язок бути вдома". Нам удома, в Україні під обстрілами спокійніше, ніж за кордоном", - сказала співачка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

MamaRika не засуджує українців, які під час війни виїхали з України, але чоловіки-артисти, на її думку, не мають "відсиджувати задницю" за кордоном.

"Стосовно мужиків, які позвалювали в ті краї, артисти - це взагалі… Якщо ти медійна людина, на тебе рівняються, ти несеш якесь своє слово, до якого прислухаються, і ти реально відсиджуєш задницю, - вважає виконавиця. - А ці офіційни заяви чуваків, що "тут вже так є, тут вже так Бог вирішив, значить я там буду". Бог вирішив, що ти маєш бути вдома. Не обов'язково йти на передову, буть тут, працюй, плати податки, просто будь вдома".

Читайте на тему: Комік Щегель висловився щодо скандалк після виїзду за кордон та образи українців.

MamaRika із сином Давидом виїжджала з України у перші дні вторгнення РФ. Сім'я жила неподалік Гостомелю, де точилися активні бойові дії. Проте за півтора місяці співачка повернулася з Польщі додому, до свого чоловіка.

"Я не витримала і повернулась до України, на рідну землю, в обійми коханого…Чи варто казати, що ці троє на фото зараз найщасливіші люди у світі? Саме так, після 1,5 місяці розлуки, возз’єднанням нашої сім’ї вчора ми святкували 9 місяців Давида. Насолоджуємося кожною миттю разом", - розповідала у травні співачка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято