Лайм

Глядачі будуть здивовані: на шоу "Голос країни-13" представили загадкового третього тренера

Особу "судді" розкриють пізніше

На шоу "Голос країни" назвали третього тренера 13 сезону. Так, компанію Юлії Саніній та Артему Пивоварову складе Килиммен - учасник гурту Kalush Orchestra, відомим своїм екстравагантним костюмом та маскою з візерунком килима.

Фото: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

Справжня особистість Килиммена з Kalush – загадка навіть для фанатів, адже за час існування гурту цей образ приміряла на себе не одна людина. Наприклад, "оригінального" Килиммена підміняв на "Євробаченні-2022" брейкдансер Влад Курочка.

"Килиммен - дуже несподіваний вибір тренера. Адже це справжній сучасний супергерой, який уособлює українську музику та втілює нашу ідентичність, - розповів продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк. - Килиммен - це неймовірний місток, який ми плануємо прокласти цього сезону між лінійним телебаченням та діджитал-інноваціями. Але головне - хто ж ховається всередині образу цього супергероя. Я впевнений, що глядачі будуть дуже здивовані, коли дізнаються про це".

Читайте також: Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту.

Гурт Kalush підтвердив, що раніше в образі Килиммена побувало багато людей, як вокалістів, так і танцюристів. Зараз персонаж розпочав сольну кар'єру та випустив зворушливий кліп на дебютну пісню "За стежки".

Кастинг "Голосу країни-13" завершився 15 червня, участь у ньому брали вокалісти від 16 років. Раніше беззмінний ведучий проекту Юрій Горбунов розповів, що зніматимуть новий сезон у Польщі.

"Неймовірно приємно констатувати факт, що "Голос країни-13" розширює свої горизонти та знімає будь-які межі. Польща - це головний друг України, який підставив своє плече у важку хвилину, тому у творчості ми об'єднаємось, - сказав Горбунов. - "Голос країни" прозвучить по всій Європі, адже Україна та Польща об'єднуються для створення нового сезону музичного проекту".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації