Лайм

Слава не хоче в Україну, а Віка зникла з соцмереж: що стало з учасницями гурту "НеАнгели"

Слава виїхала за кордон, тоді як її колега Вікторія залишилася на Батьківщині

Слава Камінська та Вікторія Сміюха - колишні учасниці жіночого по гурту "НеАнгели", який був створений у липні 2006 року. У 2021 році колектив повідомив про розпад після 15 років успішної кар'єри. Дане рішення було спільним як для артисток, так і їхнього продюсера Юрія Нікітіна.

Після припинення існування "НеАнгелів" кожна з його учасниць пішла своїм шляхом та розпочала сольну кар'єру. Як склалося життя зірок у період російсько-української війни та де вони зараз - читайте далі на theLime.

Гурт "НеАнгели" з продюсером Юрієм НікітінимФото: instagram

Читайте на тему: Віка з "НеАнгелів" розповіла, як терпіла приниження та глузування на сцені.

Слава Камінська

В березні 2021 року Камінська презентувала сольний трек "911", яким підтвердила початок сольної кар'єри. Після цього було ще кілька треків від виконавиці. У період повномасштабного вторгнення вона випустила пісню "Я хочу додому" - вона про українців, які змушені покинути домівки задля власної безпеки.

"Я впевнена, що немає кращої країни ніж Україна. Я впевнена, немає міста краще того, де народились ми та наші діти. Інша країна ніколи не стане домом", - говорила Камінська про прем'єру ліричної композиції.

Фото: instagram.com/slava_kaminska/

Слава Камінська у період повномасштабного вторгнення виїхала разом із родиною до Нідерландів. У соціальних мережах вона продовжує публікувати подробиці свого життя за кордоном, а також часто зіштовхується з хейтом через деякі свої пости. Наприклад, раніше артистку розкритикували українці за те, що вона показує своє дозвілля у Нідерландах. А нещодавно виконавиця публічно заступилась за російську мову в Україні, і це стало новою причиною критики у її бік.

Окрім того, стало відомо, що екс-учасниця жіночого гурту не збирається повертатися до рідної країни навіть після закінчення повномасштабної війни, вочевидь забувши власні слова про те, що "Україна для неї найкраща у світі". Про це свідчить її листування з одним з користувачів мережі.

"Я розмовляла розмовляю на російській. Я живу в Іспанії і в Нідерландах і повертатися не збираюсь, тому що все складно в головах у наших", - заявила знаменитість у низці повідомлень.

Фото: фото NV Life

Читайте також: Так вони "люблять" українців: Слава Камінська знову поскаржилася на життя в Європі.

Вікторія Сміюха

Уродженка Харкова Вікторія Сміюха у травні 2021 року презентувала першу соціальну композицію "Ми не ангели", також підтвердивши початок сольного творчого шляху.

У період повномасштабної війни не надто активно веде свої соцмережі. Вперше заговорити про російську агресію в нашій країні зірка наважилася на початку березня минулого року. У Instagram вона заявила, що не готова була говорити на публіку про злочини, до яких призвів Путін своєю кровопролитною політикою.

"Я ненавиджу цю кляту війну! Вона забирає безліч життів! Щодня! І також я ненавиджу те, як на ній піаряться мої колеги по цеху, вишукуючи жертв для інформаційної війни всередині свого ж професійного кола. Я мовчу, не тому що я нейтральна, права, ліва чи якась ще!"- йшлося у пості Сміюхи в Instagram.

Фото: instagram.com/vikanablack

"Мені також боляче. Мені зараз просто треба прийти до тями. Моя родина (а ми уродженці Харкова, як ви пам'ятаєте) постраждала! Благо, живі. Але снаряд потрапив до квартири, де знаходилися мій батько та мати. Богом відвело... Я у столиці. Я не втекла. Я не роблю прямих ефірів з моїм розплаканим обличчя на весь екран. Мені треба заспокоїтись. На мені відповідальність за добробут моїх найулюбленіших людей" - зазначила вона.

"Моїх колег непокоїть моя політична позиція. Хвилює навіть сильніше, ніж я могла б уявити. Я – за Україну! Я проти війни! Я проти геноциду моєї нації! Я буду тим, хто залишиться зі своїм народом, не обов'язково з'являючись у прямому ефірі! Повірте, мені зараз не до публічності. Я така сама людина, як і мільйони інших громадян моєї батьківщини", - також висловилася Вікторія. Допис вона опублікувала 3 березня 2022 року, показавши зруйновану від російських обстрілів квартиру своїх рідних.

Раніше Сміюха опинялася у центрі скандалу через невдале звернення до українців у День захисників та захисниць. Так у жовтні минулого року співачка опублікувала пост, у якому позувала в топі із забарвленням військової форми російської армії, а не з пікселем як у ЗСУ. Юзери обурилися такому вчинку та зазначили, що в українських захисників зовсім інша форма і артистці варто було б загуглити це, перш ніж виставляти подібне фото. До слова, це крайній допис у блозі виконавиці в Instagram.

Фото: instagram.com/vikanablack

Читайте на theLime: Були у шлюбі рік: Слава Камінська показала першого чоловіка, якого вважає найкращим.

Особисте життя артисток

Слава Камінська двічі була заміжня: першим чоловіком був київський бізнесмен Євген, другим - пластичний хірург Едгар Камінський. У другому шлюбі вона народила двох дітей – сина Леонарда та доньку Лауру. З Едгаром Камінським Слава офіційно розлучилася у 2019 році, проте прізвище екс-обранця вирішила залишити.

Вікторія Сміюха не надто активно ділиться подробицями активного життя. Проте на початку січня 2022 року вона повідомила, що щаслива у стосунках зі своїм обранцем:

"Я щаслива і задихаюся від кохання! Хочеться кричати на весь СВІТ від емоцій, що переповнюють мене… Як я можу сказати ні, звичайно [так], - написала 36-річна виконавиця. - Моє січневе літо на Мальдівах, після пристрастей по-італійськи - це небесний дар чи провидіння?! Нарешті ти знайшов мене, хоча ми завжди були так близько і в усіх на очах. Мені б мовчати, але тепер я нічого не боюся, тому що разом ми сила".

У минулому Сміюха мала тривалі стосунки з каскадером Іваном Стрижаковим. Пара збиралася одружитися у 2016 році, але розірвала стосунки. У 2021 році співачка зізналася, що покинула чоловіка через його зраду з фанаткою.

Фото: instagram.com/vikanablack

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита