Лайм

Аль Пачіно став батьком у віці 83 років: молода кохана актора народила йому четверту дитину

У пари народився син

83-річний актор і режисер Аль Пачіно знову став батьком. Його 29-річна дівчина Нур Альфалла, про вагітність якої стало відомо у травні, народила сина. Для зірки фільму "Хрещений батько" це вже четверта дитина, а його кохана стала мамою вперше.

Новину про поповнення у сім'ї знаменитості та про те, що це хлопчик, TMZ підтвердив його представник. "Я підтверджую, що у Аль Пачіно та Нур Альфалла народився син на ім'я Роман Пачіно", - сказав Стен Розенфілд. Джерела близькі до пари кажуть, що Альфалла народила нещодавно, і обидва батьки у захваті.

Фото: Getty Images

Аль Пачіно також є батьком 33-річної Джулі, яку народила викладачка акторської майстерності Джен Таррант, також актор має 22-річних близнюків Олівію та Антона від Беверлі Д'Анджело. Артист не був одружений з жодною із цих жінок.

Читайте також: Голлівудський актор Роберт де Ніро став батьком у віці 79 років – це його сьома дитина.

Перші чутки про роман Пачіно та Альфали з'явилися у квітні 2022 року. Після цього стало відомо, що пара почала таємно зустрічатись на початку пандемії COVID-19.

До стосунків з актором, який старший за її батька, Нур зустрічалася з іншими літніми знаменитостями. Коли дівчині було 22 роки, її бойфрендом був 74-річний музикант Мік Джаггер. Також Альфалла мала роман із 60-річним мільярдером Ніколасом Берггрюєном.

Фото: instagram.com/nooralfallah/

Раніше Брюс Вілліс став дідусем: старша дочка актора Румер народила первістка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі