Лайм

Це наш син: дружина Тімура Мірошниченка розповіла про усиновлення хлопчика з Житомира

Подружжя стане багатодітною сім'єю

Тімур Мірошниченко із дружиною Інною вирішили стати батьками для сироти з дитячого будинку. Подружжя у Житомирі обрали хлопчика, який стане їхнім сином та третьою дитиною у сім'ї. Пара написала заяву на усиновлення, і поки збирає необхідні документи і чекає на суд, їздить на побачення з малюком.

Під час чергової поїздки до дитбудинку дружина телеведучого вийшла на зв'язок із підписниками в Instagram і розповіла деталі процесу усиновлення. Також Інна пояснила, чому обрали дитину в іншому місті.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Мірошниченко розповіла, що анкету хлопчика вони з чоловіком знайшли буквально у перший тижждень після того, як стали кандидатами на усиновлення. Інна вважає це дивом і називає долею, проте, за її словами, все має своє адекватне пояснення.

"Анкета нашого синочка з'явилася на сайті Мінсоцполітики наприкінці травня. Це означає, що ніхто з кандидатів, які стоять на обліку у Житомирі, не захотів до нього під'їхати. Він нікому не підійшов. Тому він вийшов на національний рівень. Хто завгодно з кандидатів мав абсолютне право приїхати і подивитися його анкету. При нас тричі дзвонили і питали про нього. Ми вирішили не телефонувати, а сіли і поїхали, бо одразу зрозуміли, що це наш син", - зізналася Інна.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Дружина шоумена також пояснила, що вихід дитини на національний рівень означає, що це "не та комфортна класна дитинка, яку всі хочуть взяти". Це дитина, яка з якихось причин не підійшла цілій черзі усиновлювачів.

"Але в нашій ситуації не підійшла, тому що шукала нас. Це на 100% наша дитина! Ми це знали і розуміли одразу, коли побачили її анкету", - наголосила Інна.

Читайте також: Наважувалися все життя: Тімур Мірошниченко розповів, коли з дружиною вирішили всиновити дитину.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Провівши цілий день із сином у дитячому будинку, дружина Мірошниченка не змогла стримати сліз.

"Вкінці я не витримала і почала обіймати всіх дітей у його групі. З усіма розмовляти, казати, які вони красуні та красунчики... А потім сіла в машину і розревілась. Їм не потрібен одяг, солодощі. Все це і так є. Тут чудовий дитбудинок. Їм потрібні любов, увага, обійми. Потрібно людське тепло... Я знаю, що так робити не можна... Але на той момент дарувала всім абсолютно щиру любов", - розповіла Інна Мірошниченко.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Нагадаємо, Тімур Мірошниченко з дружиною Інною вже виховують двох своїх дітей: 5-річну Мію та 3-річного Марко. Раніше пара розповідала, що хоче, щоб їхня прийомна дитина підходила дітям за віком.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Раніше дружина Тімура Мірошниченка розповідала про труднощі в усиновленні дитини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа