Лайм

Жарти перетворилися на булінг: MELOVIN поскандалив з ведучими стендап-шоу

Після інциденту зірка опублікував відеозвернення у своєму блозі

Український співак MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров), який прокоментував серію камінг-аутів серед українських зірок, зі скандалом покинув стендап-шоу "Біографія". За словами артиста, зробити він це вирішив "через булінг та гомофобні жарти з боку коміків".

У Instagram виконавець прокоментував конфлікт. Він заявив, що ведучі програми перестаралися із жартами про представників ЛГБТ-спільноти. Тож Костянтин, який став запрошеним гостем заходу, кинув мікрофон та пішов із заявою "Хворі люди".

Фото: instagram.com/melovin_official

"Я люблю чорний гумор. Ніяких заборонених тем для жартів... Жарти майже одразу перетворилися на булінг без почуття гумору. Але мене таке не проймає, я звик до присутності в світі невігластва... Пішли стереотипи, які я не очікував почути від сучасних і прогресивних молодих людей", - висловився про скандал Костянтин.

Читайте на тему: Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту.

"Аби мова йшла тільки про мене – це одне. Але при мені ображали всіх представників спільноти, таких же повноправних українців. Людей, які мені не байдужі. І інтереси яких я досить давно захищаю. Бути присутнім на шоу, де при мені ображають цілу верству, де пропагують нетерпимість до інакшості?" - поцікавився знаменитість.

Він додав, що був обурений таким ставленням до повноправних українців ЛГБТК+ спільноти, інтереси яких давно захищає. MELOVIN зазначив, що на шоу "Біографія" пропагують нетерпимість та принижують людей у час, коли Україна обрала європейський шлях:

"Тобто світові бренди оголошують підтримку ЛГБТК+ спільноті, впізнавані логотипи стають веселковими. А четверо хлопців з України, моїх ровесників, пробують принизити тих, хто тільки-но виборює право на чесність. Разючий контраст, вам не здається?".

Фото: instagram.com/melovin_official

При цьому артист наголосив, що напередодні зйомок, за кулісами шоу, панувала дружня атмосфера. Однак як тільки коміки опинилися на сцені, "жарти перетворилися на булінг без почуття гумору". Також співак оприлюднив нарізку з шоу, у якій прозвучали деякі жарти, озвучені ведучими.

У коментарях шанувальники підтримали музиканта, зазначивши, що "жарти коміків та рівні шостого класу" і "більше схожі на тупі знущання, аніж на якісний гумор".

Нагадаємо, сам MELOVIN наважився на камінг-аут у липні 2021 року. І зробити це він вирішив під час виступу на масштабному музичному заході Atlas Weekend. Представник України на "Євробаченні-2018" заявив про свою бісексуальність, поцілувавши на сцені модель Марго Верховцеву, а після цього - хлопця з балету. Також він підняв зі сцени прапор ЛГБТ.

Фото: instagram.com/melovin_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil