Лайм

Попри санкції і мовчання про війну: Регіна Тодоренко планує приїхати в Україну

Ведуча зробила зухвалу заяву у соцмережах

Одеситка Регіна Тодоренко, яка через замовчування російської агресії в Україні опинилася під санкціями РНБО, планує навідатися до рідного міста. Про це вона заявила, коли відповідала на запитання своїх підписників.

"Плануєте приїхати в Одесу?" - поцікавився хтось із користувачів мережі. "Так, звісно", - впевнено відповіла в Instagram ведуча, яка чомусь вважає, що після позиції зрадниці українці дозволять їй це зробити.

Фото: instagram

Також жінка оприлюднила фото, зроблене в Одесі до початку повномасштабного російського вторгнення. На опублікованому знімку колишня українка позувала разом із маленьким сином у центрі міста.

Читайте на тему: Стандартні фрази: Варлей із "Холостяка" зустріла в Маямі Регіну Тодоренко і запитала її про війну.

Відомо, що останні роки Тодоренко мешкає у Москві і продовжує це робити й надалі, незважаючи на геноцид росіянами українців. У країні-агресорці Регіна вискочила заміж за російського співака Влада Топалова, від якого народила дітей.

Фото: instagram

Після початку російсько-української війни вона заявила, що Україна та Росія, на її думку, "мають помиритися". Своє небажання засуджувати агресію РФ Тодоренко виправдала фразою про те, що розмови про "політичну ситуацію" можуть зруйнувати її шлюб:

"Чи варто взагалі говорити в сім'ї свою політичну позицію, обговорювати її? Бо в нас із Владом зараз... ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним у різних становищах абсолютно. І позиції в нас не в усьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і надалі, та кохати одне одного як в обітниці - в радості, в хворобі, і в бідності, і в кризі, і в усьому іншому".

При цьому відомо, що батьки ведучої продовжують мешкати в Одесі. Порушити мовчання Регіну не підштовхнуло ні вбивство колишнього хлопця в окупованій навесні 2022 року Бучі, ні ракетний удар по житловому будинку в рідній Одесі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита