Лайм

Найкраща людина: дружина Сергія Притули показала романтичне фото з чоловіком у день його народження

Катерина подякувала чоловікові за підтримку та турботу

Український волонтер Сергій Притула, який у грудні минулого року заявив про завершення кар'єри шоумена, 22 червня відзначив свій 42-й день народження. З нагоди свята його обраниця Катерина поділилася у соцмережах зворушливим дописом.

У Instagram дружина Притули опублікувала пост, у якому залишила для свого коханого теплі слова. "Вітаю! Дякую, мій коханий, за миті щастя і підтримки у важки моменти життя. Ти найкраща людина, яку я зустріла у своєму житті. Кохаю безмежно. З Днем народження!" - зазначається публікації. Також Катерина Притула оприлюднила чорно-білий знімок, на якому позувала разом із Сергієм. Пару можна побачити в обіймах один одного.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

У коментарях колеги Притули та шанувальники приєдналися до привітань та побажали йому довгих здорових років життя. Крім того, користувачі мережі подякували чоловіку за роботу, яку він щоденно робить задля сприяння нашої перемоги над ворогом.

Читайте на тему: Непогано заробляв: Сергій Притула розповів, за що живе під час війни.

Нагадаємо, Катерина та Сергій одружилися у 2015 році. Пара виховує двох дітей – 6-річну Соломію та 2-річну Стефанію. Також у ведучого від попереднього шлюбу є син Дмитро, який народився 2008 року.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

Сергій Притула - український громадський та політичний діяч, волонтер, телеведучий, актор, продюсер. Амбасадор збірної України з футболу. У період вторгнення Росії в Україну повністю присвятив себе волонтерській діяльності. Був ініціатором проекту зі збору коштів "Народний Байрактар", а у серпні купив для ЗСУ супутник фінської компанії ICEYE.

У 42-й день народження оголосив про новий масштабний збір на допомогу Силам оборони України. Йдеться про понад 100 млн грн, які підуть на закупівлю дронів, човнів та вантажівок для українських захисників.

"Цей день знову настав! Мегазбір “Дістанемо ворога всюди”! У повітрі, на суші та воді!" – повідомив він. За 101,6 млн грн фонд Притули планує закупити: 7 БПЛА EOS; 1000 FPV-дронів; 20 десантних човнів; 30 вантажівок IVECO.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків