Лайм

Зрадниця Регіна Тодоренко отримала премію "Мама року" в Москві і назвала себе особливою

Ведуча згадала про батьків, які мешкають в Одесі

Одеситка Регіна Тодоренко, яка нещодавно заявила про намір приїхати до рідного міста, отримала премію "Мама року" в країні-агресорці РФ. Зрадниця з радістю прийняла статуетку, зауваживши, що "вважає себе особливою".

Про це повідомляють пропагандистські російські ЗМІ. "Кожна мама – це мама року для своєї дитини. Мама - це те, з чого починається в цілому життя. Я хотіла б подякувати всім мамам — учасницям премії за те, що вони з такою любов'ю ставляться до своїх дітей, за те, що приходять на такий класний захід. Стати "Мамою року" - це висока оцінка. Я навіть не знаю, за які заслуги можна отримати подібну премію. Мама - це мама. І кожна з нас - це мама року", - коментує свій так званий "тріумф" у Москві колишня українка.

Фото: instagram.com/about.reginatodorenko

"Щоранку мені мій син каже: "Мамо, ти в мене дуже гарна. І я хочу бути таким самим, як ти - безстрашним та екстремальним". Бажаю всім відчути радість материнства. І важливо навчити дітей бути самостійними, жити на повну котушку та мати право вибору. І важливо бути собою. Робити так, як тобі треба", - також говорить ведуча.

Читайте на тему: Зрадницю Анну Асті назвали співачкою року в Росії: під час війни вона втекла до Москви.

Тодоренко, яка мовчить про російську агресію в Україні, наголосила, що робить у своєму житті те, що вважає за потрібне. За словами блогерки, її не хвилює той факт, що іноді її дії можуть "не збігатися з думкою її батьків". Вони, до слова, не виїхали з України, а продовжують жити в рідній Одесі. Українське місто перебуває під постійними обстрілами російських загарбників.

"Я вважаю, що я - особлива і роблю так, як мені потрібно, навіть якщо це трошки не збігається з думкою моїх батьків", - не посоромилася заявити Тодоренко.

Фото: instagram.com/about.reginatodorenko

Нагадаємо, до Москви колишня українка перебралася кілька років тому, де вискочила заміж за російського виконавця Влада Топалова. З ним у шлюбі вона народила двох дітей.

Після початку повномасштабного російського вторгнення в нашу країну ведуча обрала мовчазну позицію, виправдавшись заявою про те, що будь-який слова чи дії з її сторони можуть зруйнувати стосунки з росіянином. Навіть вбивство колишнього хлопця в окупованій весною 2022 року Бучі та ракетний удар по житловому будинку в Одесі не змінили позицію Регіни, і вона й надалі продовжує жити під впливом російської пропаганди.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита