Лайм

За зйомки в окупованому Криму пропонували мільйон: Дантес розповів, як знімався у російському шоу

Артист поділився деталями того періоду життя

Співак Володимир Дантес, який нещодавно презентував кліп про колишнє кохання, висловився про зйомки у російському шоу. З 2015 по 2018 роки він був ведучим програми "Еда, я люблю тебя!" на каналі "Пятница!".

У шоу "2023" з Євгеном Яновичем виконавець роз'яснив ситуацію та поділився, після якого моменту зрозумів, що щось не так. "Телеканал "Пятница!" на 80 відсотків складався з українців. Мені не прилітає за це зараз і не прилітало і тоді. Ми знімали три роки цей проект. Там зі мною ще знімався білорус і ще один українець грузинського походження.

Був момент, коли нам всім стало трохи ніяково і ми почали трохи розуміти все…Це коли ми приїжджали в якусь країну і говорили: "о, це як в Одесі" або "це як у Вінниці". Потім нас попросили, щоб ми не згадували про Україну. Тоді нас це обурило", - сказав артист.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Потім нам ще запропонували зняти програму в Криму. Кожному запропонували по мільйону рублів. Ми сказали: "Дякую. До побачення". І це отак закінчилось", - додав він.

Читайте на тему: Володимир Дантес поскаржився на артистів, які отримали дозвіл на виїзд і не повернулися в Україну.

Дантес також наголосив, що була ще низка моментів, яка вказувала на те, що йому не варто знаходитися на цих зйомках: "Багато було моментів, коли ти знаходиш виправдання тому, що ти робиш. Я тоді був без грошей, і для мене було супер – побачити світ. Ми були дуже відомими там. Але з’являлося розуміння, що це не дружня історія, а все ж є інша історія. Там ще була дівчина з Дніпра, у якої був чохол на телефоні з портретом Путіна. Ти просто за якийсь час збираєш усі ці деталі і розумієш, що тобі не потрібно тут знаходитись".

Нагадаємо, "Еда, Я Люблю Тебя" – кулінарне тревел-шоу, яке розповідало глядачам про кулінарні вподобання різних країн світу. "Еда, Я Люблю Тебя", дякую тобі за прекрасні 3 роки життя. За ті країни, які мріяв відвідати, за ту їжу, яку б ніколи не скуштував, за досвід, за віру, за нових друзів. Я вирішив відпочити, і тепер відкриваю для себе світ, нові добрі хлопці" – йдеться в одній із архівних публікацій Володимира в Instagram.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа