Лайм

Всі пісні належать мені: Олег Винник звинуватив колишнього продюсера в маніпуляціях

Артист розповів, що стало причиною розриву дружніх та робочих стосунків

У першому після початку повномасштабної війни інтерв'ю Олег Винник розповів не лише про свою загадкову хворобу, але й про співпрацю з продюсером. Спільну роботу з Олександром Горбенком артисту довелося припинити через конфлікти та непорозуміння.

Під час розмови з Вікторією Курочкою Винник поділився, що Олександра вважав не скільки своїм продюсером, скільки братом та найближчим другом. Проте, як зазначив співак, у якийсь момент Горбенко сильно образив Олега, і виконавець відверто про це йому заявив. Після цього відносини між між ними зіпсувалися.

Олег Винник та Олександр ГорбенкоФото: instagram.com/olegg.vynnyk

Згодом стало відомо, що Олександр Горбенко та Олег Винник припинили співпрацю як артист і продюсер. При цьому знаменитість наголосив, що всі пісні повністю належать йому і він має право їх виконувати. Із Горбенком він розійшовся навіть на юридичному рівні, підписавши відповідний контракт.

Читайте на тему: Олег Винник відповів, чому більше року не спілкувався з прихильниками у соцмережах.

"Він ніколи не був моїм продюсером, він був моїм партнером. Абсолютно всі пісні належать мені. Вони всі абсолютно застраховані. Раніше ми були партнерами, але буквально кілька місяців тому ми розійшлися. Ми юридично підписали контракт, де написано про те, що після його підпису жодна зі сторін не має наміру повертатися до цієї теми. Головне, щоб ми розуміли, що ми підписали. Коли я чую про якісь маніпуляції: хтось роздарює пісні, хтось переспівує їх… За це варто боротися. Я ніколи в житті нікому не віддам те, що належить мені", - сказав музикант.

"Юридично – нічого. По людськи – мабуть так. Але я не бажав би цього нікому. Що зроблено, те зроблено. Живемо сьогодні, бо завтра ще не настало. Чому мені критикувати когось, якщо я в цьому не впевнений? Я можу щось розповідати, але не юридично щось доводити", - відповів він на питання про те, чи є йому що ділити з Горбенком.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Винник зауважив, що помилився, адже довірився людині та вважав її своїм другом, коли це було зовсім не так:

"Так сталося, що я помилився. В ньому. Я повірив та прийняв цю людину, він був для мене братом. Ще нещодавно я не міг повірити в те, що чую чи бачу від нього. Я казав собі, що це брехня. Потім мене запитали юридичні особи про те, чи я впевнений, що він здоровий. Я відповів, що не знаю.

Дай Боже, щоб людина була адекватна і відповідала за свої вчинки. Він сказав, що поставив мене на паузу. Я йому на це відповів: "Саня, я пісні як писав, так і пишу. І не тобі визначати, чи ставити мене на паузу". Не буде в мене пісні – не буде мене".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита