Лайм

Втома фізична та моральна: Віталій Козловський показав, як проходить його бойова підготовка

Співак опублікував нові фото на полігоні

Мобілізований Віталій Козловський ділиться із шанувальниками новинами свого армійського життя. Співак проходить бойову підготовку на полігоні, і днями йому поголили бороду та вуса. Вже у новому образі 38-річний артист постав на динамічних фотографіях із навчань.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Козловський, який потрапив до Національної гвардії України, опублікував знімки у День конституції 28 червня. Він побажав українцям, щоб Основний Закон залишався фундаментом їхніх цінностей та прав, а також поділився своїми враженнями від першого тижня навчань.

"Перший тиждень навчань бойової підготовки був напруженим та інтенсивним. Втома є як фізична, так і моральна. Іноді є відчуття, що навантаження забирає всю енергію. Насправді зараз немає часу і сил на творчість, яку я так люблю, в якій можу висловити свої почуття та думки. Але хто казав, що буде легко?!" - написав Козловський в Instagram.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Читайте також: Зробить ворогам "піна коладу": у мережі відреагували на мобілізацію Віталія Козловського.

Незважаючи на складні обставини, виконавець все ж таки шукає сили та натхнення у відданості своїй службі, а також вірить у важливість своєї ролі у захисті країни.

"Думка про те, що мої зусилля не є даремними, власне мотивує йти вперед. Мотивують і люди, що поруч, титанічна праця військових, їхній внесок у нашу майбутню Перемогу", - розповів він.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Також Віталій процитував відому фразу Степана Бандери: "Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків