Лайм

Співачка Alyosha заявила, що люди, які не вивезли дітей з України, не усвідомлюють небезпеку

Артистка розповіла, чому залишається у США

Після початку повномасштабної війни в Україні співачка Alyosha (Олена Тополя) із трьома дітьми виїхала до США, тоді як її чоловік Тарас Тополя приєднався до тероборони та встиг попрацювати парамедиком. Наразі фронтмена гурту "Антітіла" разом з іншими учасниками вивели в резерв, а його родина, як і раніше, перебуває за кордоном.

Фото: instagram.com/alyoshasinger/

В Instagram співачка розповіла, що її часто критикують за публікацію щасливого життя в Америці. Alyosha відповіла хейтерам, що її діти у США захищені, тоді як їхні власні перебувають у небезпеці в Україні.

"Часто читаю коментарі типу: "Як ви можете показувати ваше радісне життя, коли в Україні війна, а ви там в Америці сидите, і у вас все так добре. Не соромно?" Хочу відповісти... Якби ви мали глибоке усвідомлення небезпеки для своїх дітей, чи не вивезли би ви їх з тієї небезпеки, чи не зробили би все задля кращого дитинства ваших діток? Навіть просто на Західну, на кордон, до родичів, до тих людей, хто готовий вас прийняти, а таких безліч! Ви маєте інтернет, щоб писати коментарі, але не маєте усвідомлення, що ваші діти не захищені… це прикро", - написала артистка.

Фото: instagram.com/alyoshasinger/

Читайте також: Все необхідне було зібрано: ALYOSHA розповіла, що Тарас Тополя наперед готувався до війни.

Alyosha порадила коментаторам знайти в інтернеті безпечні місця для своїх дітей, щоб вони змогли насолоджуватися дитинством. Також вона заявила, що в США страждає не менше за тих, хто перебуває в Україні.

"Я дякую долі, що у нас була можливість їх вивезти. Повірте, серце страждає не менше, ніж ваші серця. Це важко, жити ІНАКШЕ. Не бачити рідних людей, родину. Але є радість внаслідок цих зусиль і болі - це діти, які посміхаються!"

Виконавиця закликала українців відмовитися від негативу та бути людьми. "Трохи щастя в стрічку, вміти радіти за інших - це людяно!" - підсумувала вона.

В коментарях дехто з підписників Олени обурився її словам. Люди заперечують, що батьки в Україні не усвідомлюють небезпеку, з якою щодня стикаються їхні діти.

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Раніше Тарас Тополя розповідав, що у США живуть його родичі – мама, вітчим, тітка, дядько, зведені сестра та брати, двоюрідні сестри. Саме вони прийняли його дружину та дітей.

Читайте також: Трохи для іншого народжений: Тарас Тополя розповів, чи повернеться на фронт.

"Дуже багато в мене там сім'ї, яка, на щастя, добре почувається в матеріально-фінансовому плані. Ми говоримо зараз, а в них обід, діти відпочивають у басейні з дружиною, - розповідав музикант. - Їх підтримує моя мама та вітчим. Усі потреби вони закривають, за що їм величезна подяка. Крім того, вони пішли до школи, до музичної школи. Директор цієї приватної музичної школи дав повний карт-бланш для них безкоштовно. Спільнота пішла на зустріч".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували