Лайм

Невдало пожартувала: Лобода вибачилася перед дівчиною з Харкова, яку образила через плакат

Співачка записала звернення

Світлана Лобода вибачилася перед 16-річною Дариною Вдовенко, яку звинуватила у проплаченості через плакат "Харків без Лободи". Скандальний інцидент стався 25 червня у Харкові, де співачка влаштовувала зустріч із фанатами. Побачивши в натовпі активістку, Лобода підійшла до неї, обійняла і запитала: "Моя хороша, ну хто тебе прислав? Ну, хто тобі гроші дав за це?"

Фото: newsroom.kh.ua

Дівчина не опустила плакат і не стала спілкуватися з Лободою, через що співачка сказала в мікрофон: "Є люди завербовані, навіть спілкуватися немає сенсу".

Такі слова образили Дарину Вдовенко та обурили багатьох українців, включаючи знаменитостей. Поведінку Лободи розкритикували Катя Осадча, Даша Астаф'єва, Марія Бурмака та інші артисти.

Читайте також: Я дуже винна: Світлана Лобода розповіла, чому після 2014 року жила та працювала в Росії.

Спочатку Світлана Лобода опублікувала в Instgram примирливий пост, в якому заговорила про маніпуляції та неправильне трактування своїх слів. Оскільки аудиторію це не переконало, вона вирішила вибачитись перед дівчиною-підлітком.

"Зазвичай я намагаюся не включатися в скандали і не коментувати їх. Але в цьому випадку мені важливо бути почутою. Учора пройшов мій концерт у Харкові. Зібралося багато людей, військових - я була дуже схвильована. Побачила дівчину, яка стояла з плакатом "Харків без Лободи", привіталася з нею і ми розпочали концерт. Я і моя команда не чинили опір дівчині, і ніхто її не чіпав. Але я хочу вибачитися перед Дариною та її батьками. Я нікого не хотіла образити – таких цілей і намірів у мене точно не було, - йдеться у заяві. - Я намагалася якось розрядити обстановку і невдало пожартувала - перепрошую за це".

Читайте також: Концерт Світлани Лободи у Києві скасували після скандалу у соцмережах.

Світлана Лобода додала, що хоче бути корисною Україні, де сьогодні живе її команда, родичі та батьки.

"Хочу допомагати і робити все можливе для країни, яка переживає дуже важкий час. І я хочу допомагати українцям вистояти. Моє коріння тут і я буду з Україною до кінця", - заявила вона.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення LOBODA (@lobodaofficial)

Раніше Дарина Вдовенко розповіла, що вийшла з плакатом "Харків без Лободи", оскільки вважає виступи та благодійну діяльність співачки спробою відбілити репутацію після багаторічної роботи та життя в Росії. Після 2014 року Світлана Лобода будувала там кар'єру, і лише після 24 лютого 2022 року змінила свою позицію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників