Лайм

Старша дочка Ольги Фреймут живе в США: як виглядає і чим займається 17-річна Злата

Дівчина давно живе самостійним життям за кордоном

Ольга Фреймут – мати трьох дітей. Старшій доньці телеведучої Златі Мітчелл 17 років і вона живе в США. Дівчина активно веде сторінку в соцмережі, де показує своє закордонне життя. Нещодавно вона розповіла, чим займається в Америці та в якій країні бачить своє майбутнє.

Фото: instagram.com/zlata_mitchell

Дочка Ольги Фреймут живе у Каліфорнії, де навчається та працює. Злата займається танцями та любить подорожувати. "Вчусь, знімаю, працюю над портфоліо, танцюю, викладаю, сумую, знайомлюся, їжджу до Лос-Анджелеса, живу в школі, подорожую на канікулах", - розповіла вона в Instagram-"історіях".

Фото: instagram.com/zlata_mitchell

Також дівчина відповіла на запитання, в якій країні хотіла б жити надалі.

"Хочу, щоб мої діти теж якусь частину дитинства провели в Україні, але в цілому я завжди хотіла бути в Каліфорнії. До війни жила на дві країни і це був мій ідеальний баланс "дому". А так, та кар'єра, яку я обираю, змусить мене жити по всьому світу, і для мене – це ок, я все життя подорожую і навіть зараз живу на 3 країни", - поділилася дочка української телеведучої.

Читайте також: Стильна красуня: як виглядає 20-річна донька Олени Кравець Марія.

Фото: instagram.com/zlata_mitchell

Злату Фреймут народила в Лондоні у 2006 році від британця Ніла, з яким не була в офіційному шлюбі. Також ведуча разом із генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотко виховує 7-річного сина Валерія та 6-річну доньку Євдокію.

Фото: instagram.com/zlata_mitchell

Фото: instagram.com/zlata_mitchell

Під час повномасштабної війни Ольга Фреймут мешкає у Лондоні. У Британії українка отримала тимчасове резиденство та має право працювати. За кордоном ведуча веде колонку у газеті Sunday Expres, де пише про війну в Україні.

Читайте також: Відтвори собі Україну: Ольга Фреймут написала лист підтримки для українок в еміграції.

"Працюю в газеті Sunday Express, яка існує вже понад 120 років. Це одна з найулюбленіших газет британців. Пишу щотижневу колонку про Україну без цензури. Жодного разу редактори, на відміну від інстаграми, не вирізали жодного слова з того, що я хочу сказати. І це для мене дуже велика радість. Ця газета багато робить для України, збирає кошти, ліки, пише про Україну і виходить із жовто-блакитним прапором на першій шпальті", - розповідала Фреймут виданню "КП в Україні".

Раніше ми писали, що онуці Софії Ротару виповнилося 22 роки: як виглядає і де живе Софія Євдокименко.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil