Лайм

Стильна красуня: як виглядає 20-річна донька Олени Кравець Марія

Старша донька акторки виросла і стала красивою дівчиною

Олена Кравець разом із чоловіком Сергієм Кравцем виховує трьох дітей - 20 річну Марію та двійнят Ваню і Катю, яким у серпні виповниться по 7 років. Старша донька акторки давно живе самостійним життям і все частіше зачаровує своєю красою. Дівчина часто влаштовує фотосесії, жоден кадр із яких не обходиться без реакцій.

Нещодавно дівчина влаштувала імпровізовану зйомку на даху одного із закладів Києва. Для стильних знімків Маша приміряла сучасний образ: шкіряні штани, білу блискучу блузу та черевики у ковбойському стилі. Красу моделі підкреслював вечірній макіяж та легка укладка.

Фото: instagram.com/maarriill

Марія з 15 років живе окремо від батьків, і про це тоді ще підлітка попросила її зіркова мама. Олена Кравець розповідала, що це був вимушений захід, оскільки в той період сім'я переживала кризу, і була змушена з'їхати з великого орендованого будинку до трикімнатної квартири. Тоді у подружжя тільки з'явилися двійнята, і старшій сестрі довелося б жити з малюками в одній кімнаті.

Фото: instagram.com/maarriill

Маша переїхала до однокласниці, з якою жила до 18 років. Нині дівчина продовжує жити самостійним життям, тільки вже без подружки.

Читайте також: Олена Кравець розповіла про кризу у стосунках з чоловіком після народження двійнят.

Фото: instagram.com/maarriill

В об'єктиві київського фотографа Анастасії донька Олени Кравець постала у трендових штанах карго та модному бомбері оверсайз. Образ доповнили "ковбойки", навушники та сонцезахисні окуляри. Зйомка відбувалася на вулицях столиці.

Фото: instagram.com/maarriill

Підписники не стримують свого захоплення під дописом Марії: "Вау, яка", "Твоя краса неземна", "Марія, ну це без слів", "Нереальна", "Красуня", "Маша, вау", "Крашиха", "Шикарна".

Фото: instagram.com/maarriill

Фото: instagram.com/maarriill

Фото: instagram.com/maarriill

Фото: instagram.com/maarriill

Ще одна фотосесія, яка не залишилася поза увагою, зроблена на плівку. У кадрі Марія зображена у широких штанах та футболці, підгорнутій на талії. Знімок крупним планом дозволяє роздивитися красу молодої дівчини та помітити схожість з мамою-акторкою.

Фото: instagram.com/maarriill

Олена Кравець народила Машу у 26 років, і дівчинка з самого дитинства була самостійною. Акторка зізнавалася, що дочка виросла непомітно: вона постійно була з батьками на зйомках, гастролях, клубах та стадіонах. Двійнята з'явилися на світ, коли зірці "Кварталу-95" було 39.

Фото: instagram.com/maarriill

Фото: instagram.com/maarriill

Нещодавно Олена Кравець заявила, що не повернеться в "Квартал 95": що стало причиною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували