Лайм

Безглузда фальш: Вікторія Сміюха відреагувала на чутки, що вона втекла в Росію

Співачка відповіла на плітки, що з'явилися

Колишня солістка гурту "НеАнгели" Вікторія Сміюха вже давно не з'являється у соціальних мережах, і на тлі цього в мережі стали говорити, що співачка втекла до Росії. Ці плітки запустив блогер Богдан Беспалов, який заявив, що артистка поїхала в "країну болот" і її нібито бачили на одній із закритих вечірок у РФ.

"Я думаю, ви всі помітили, що співачка зникла з радарів. Ніхто не знає, де вона. Але, як розповідають наші джерела, є навіть ті, хто бачив Вікторію Сміюху на закритих заходах шоу-бізнесу країни-болота. Поки що це на рівні чуток, але копатимемо далі. Але Сміюха поїхала до країни-болота. Ось вам і зрада, де на неї не чекали", - сказав ютубер на своєму каналі.

Фото: instagram.com/vikanablack

Прояснити ситуацію взявся Слава Дьомін. Телеведучий узяв коментар у співачки та показав їхню переписку, де Вікторія спростовує плітки. Заяви Беспалова Сміюха назвала "безглуздою фальшю" і заявила, що не підтримуватиме "чужий брудний піар" на її імені.

Фото: YouTube

А на запитання Дьоміна, чи вона в Росії, Сміюха відповіла: "Ні. Весь час була в Києві, а зараз поїхала навідати близьких".

Фото: YouTube

На чутки про колишню колегу відреагувала Слава Камінська, яка під час війни перебуває у Нідерландах.

"Не в Москві вона. Якби ви знали правду, ви заткнули б свої язики в рот і вибачалися б дуже довго", - різко звернулася співачка до журналістів, які зі слів "придурка" створили інфопривід.

Читайте також: Написала зопалу: Слава Камінська пояснила свою заяву про неповернення до України.

Фото: instagram.com/vikanablack

У період повномасштабної війни Вікторія Сміюха не надто активно веде свої соціальні мережі. Вперше заговорити про російську агресію в Україні зірка наважилася на початку березня 2022 року. Також вона розповіла, що її родина постраждала від ворожої ракети.

"Я ненавиджу цю кляту війну! Вона забирає безліч життів! Щодня! І також я ненавиджу те, як на ній піаряться мої колеги по цеху, вишукуючи жертв для інформаційної війни всередині свого ж професійного кола. Я мовчу, не тому що я нейтральна, права, ліва чи якась ще, - писала Сміюха. - Мені також боляче. Мені зараз просто треба прийти до тями. Моя родина (а ми уродженці Харкова, як ви пам'ятаєте) постраждала! Благо, живі. Але снаряд потрапив до квартири, де знаходилися мій батько та мати. Богом відвело... Я у столиці. Я не втекла. Я не роблю прямих ефірів з моїм розплаканим обличчя на весь екран. Мені треба заспокоїтись. На мені відповідальність за добробут моїх найулюбленіших людей".

Фото: instagram.com/vikanablack

Раніше Слава Камінська заступилася за російську мову в Україні та нарвалася на хейт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм