Лайм

Написала зопалу: Слава Камінська пояснила свою заяву про неповернення до України

Зірка висловилася про нещодавній хейт у її бік

Виконавиця Слава Камінська вирішила пояснити свої нещодавні слова про те, що вона "не повернеться в Україну з-за кордону". Це сталося після того, як співачка публічно захистила використання російської мови у нашій країні.

Так, у інтерв'ю "УНІАН" артистка сказала, що заяву про неповернення на Батьківщину висловила на емоціях, оскільки їй було прикро за постійну критику користувачів мережі у її бік. "Я часто спілкуюся зі своїми підписниками і останнім часом нерідко стикаюся з хейтом. Мені стало прикро, і я написала це зопалу. Багато хто з нас зараз неврівноважений зі зрозумілих причин. І нехай мені 38, але всередині мене живе маленька дівчинка, якій іноді властиво ображатися", - прокоментувала ситуацію співачка.

Слава КамінськаФото: instagram.com/babaslavka

Окрім того, Камінська зізналася, що відчуває біль через те, що люди стали частіше сваритися один з одним, знаходячи для цього будь-які приводи: "Так, я артистка, але перш за все я - людина. Якщо серйозно, мені дуже боляче від того, що ми все частіше лаємося одне з одним, під будь-яким приводом - і в тому числі на мовному грунті".

Читайте на тему: Після відмови співати російською мовою Настя Каменських несподівано змінила свою думку.

Нагадаємо, про неповернення Слави до України стало відомо після того, як у мережі оприлюднили скріншот її листування з одним із юзерів мережі. Там вона заявила, що буде й надалі спілкуватися мовою окупанта, додавши, що на Батьківщину повертатися не збирається.

"Я розмовляла розмовляю на російській. Я живу в Іспанії і в Нідерландах і повертатися не збираюсь, тому що все складно в головах у наших", - йшлося в повідомленнях знаменитості.

Фото: NV Life

На початку повномасштабної російсько-української війни Камінська разом із дітьми перебралася жити до Нідерландів. У соціальних мережах вона висвітлює злочини, скоєні загарбниками на наших землях, а також ж не приховує, що донатить на ЗСУ.

Слава Камінська - українська співачка, колишня учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели", дизайнерка та інста-блогерка. Після розпаду колективу заявила про старт сольного проекту. Двічі була заміжня: першим чоловіком був київський бізнесмен Євген, другим - пластичний хірург Едгар Камінський. У другому шлюбі народила двох дітей – сина Леонарда та доньку Лауру. З Едгаром Камінським офіційно розлучилася у 2019 році, проте прізвище екс-обранця вирішила залишити.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита