Лайм

Вперше за 10 років: Олег Винник розповів про сина і назвав ім'я дружини

Співак вперше відверто заговорив про свою сім'ю

Вийшла друга частина інтерв'ю з Олегом Винником, яке він дав вперше від початку повномасштабної війни. Співак, який багато років створював собі образ холостяка, нарешті зізнався, що одружений і має сина.

Під час розмови з Вікторією Курочкою артист розповів про особисте життя та вперше підтвердив, що його дружиною є Таюне. Чутки про шлюб з бек-вокалісткою гуляють мережею вже давно, але Винник наполегливо їх не коментував.

Фото: instagram.com/taunetaisia

"9 років я готувалася поставити це питання: "Таюне - це та дружина, про яку ти говориш?", - запитала журналістка. "Таюне - це псевдонім, по-перше. По-друге, це та, про яку я співаю пісні. Звісно, її звати Тая. Прекрасне ім'я, до речі. Мама називала її Таюне", - відповів співак.

Читайте також: Після чуток про онкологію Винник розповів про свою рідкісну хворобу та її симптоми.

Також Винник вперше розповів про сина, проте ім'я хлопця артист не назвав, щоб його не діставали запитаннями журналісти.

"Я не думаю, що мій син буде щасливий, коли вийде до університету і його питатимуть журналісти, тикаючи в обличчя камеру. Він "маленький", руку просуне і засуне камеру в одне місце, - із сарказмом сказав Винник. - Мало того, потім зателефонує поліцаям і скаже: "Дайте мені спокій". І я щодня молюся, щоб нікого з моїх рідних не шантажували. Чому вони мають відповідати на мої вчинки".

Артист додав, що його син має гарне почуття гумору. "Він у мене дуже гуморний, не знав я, що він таким буде. Стебається наді мною", - поділився співак.

Раніше ЗМІ писали, що Олег Винник і Таюне (справжнє ім'я - Таїсія Сватко) одружилися ще на початку 90-х. Мовляв мешканці села Вербівка Черкаської області, де народився артист, стверджували, що весілля гуляли на два села.

Набувши популярності в Україні Винник беріг образ холостяка для своїх шанувальниць, хоча весь цей час у мережі називали Таюне його ймовірною дружиною. У всіх інтерв'ю співак заявляв, що не має наміру говорити на публіку про особисте життя, оскільки не хоче спекулювати цією темою.

Фото: instagram.com/taunetaisia

Раніше Олег Винник відповів, чому більше року не спілкувався із шанувальниками у соцмережах.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита