Лайм

Голосно кричали "тварюка": у Казахстані зірвали концерт співачки-путіністки Дубцової

Російська зірка підтримує війну

Днями російська співачка Ірина Дубцова, яка перебуває під санкціями РНБО за підтримку війни в Україні, поїхала до Казахстану, де у неї був запланований концерт у місті Конаєв. Місцеві жителі, солідарні з нашою країною, вимагали скасувати виступ артистки-поплічниці кривавого режиму Путіна. Концерт путіністки все ж таки відбувся, правда виконати всі свої пісні рашистці не вдалося - глядачі з ганьбою вигнали її зі сцени.

Слава Дьомін у рамках своєї програми "Слава ПРО" поділився подробицями інциденту та показав фрагмент із концерту. Дубцова явно не очікувала на такий "теплий" прийом від жителів Казахстану. "Що? І як після такого виступати?", - сказала співачка і покинула сцену.

Фото: Wikipedia

"Незадоволені казахстанці під час концерту голосно кричали Дубцовій, що вона тварюка, і ця жіночка це почула, почала активно жалітися, чому її тут так обзивають, такими поганими словами, і що вона не знає, як після цього співати. Тим часом присутні нецензурною лайкою кричали, щоб вона пішла зі сцени і не поверталася. Дубцова, власне, це й зробила і більше на сцену не прийшла", - розповів український телеведучий.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Слава Дьомін (@slavademin_official)

Концерт Дубцової відбувся 24 червня. За кілька днів до виступу путіністки у соцмережах почали з'являтися незадоволені коментарі від казахстанців, які проти її концерту. До цього активісти домоглися скасування виступу в Конаєві Григорія Лепса, який роздає окупантам мільйони за підбиті в Україні танки Leopard.

Читайте також: Кіркорова в Монако облаяли на вулиці - такого жорсткого прийому він не очікував.

"Друзі, ще одна розпалювачка війни їде до нашої країни. І знову в якесь казино, начебто. Медом намазано, чи що? Давайте не дамо їй виступити у нас. Жоден прихильник війни проти України не повинен мати можливість приїжджати до Казахстану. Ми цілком на боці українського народу і бажаємо йому перемоги. Слава Україні!", - написав один з активістів.

Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

УТОЧНЕННЯ: Пізніше виявилося, що це старе відео з Гомеля. Протести в Казахстані проти виступу путіністки були, проте чи призвели вони до скасування концерту - не відомо.

Нагадаємо, Ірина Дубцова - російська співачка, переможниця "Фабрики зірок-4" та суддя третього сезону українського вокального шоу "Х-фактор". У 2017 році була занесена до бази злочинців "Миротворця" за участь у пропагандистських заходах, спрямованих на легалізацію анексії Криму Росією.

Під час повномасштабної війни Дубцова активно підтримує армію РФ та співає для окупантів. 12 червня 2023 року в Омську вона виконала свою нову пісню "За нас", в якій є фраза: "За великую силу, за нашу Россию, за нас, что хранила в той войне".

Фото: facebook.com

Раніше в Німеччині скасували концерт прихильниці Путіна Анни Нетребко.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято