Лайм

Кіркоров назвав заколот Пригожина "першим безкровним бунтом" і захопився "тверезістю" Путіна

Співак-путініст видав порцію абсурдних заяв

Російські артисти продовжують відпрацьовувати гроші Кремля, і Філіп Кіркоров - один із найактивніших поплічників кривавої війни, яку Росія веде в Україні. На своїй сторінці в Instagram співак видав нову порцію ганебних заяв із приводу заколоту ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

Фото: Telegram

Поки колона найманців рухалася на Москву, їм вдалося збити літак і кілька гелікоптерів, знищивши їхні екіпажі. Сам Пригожин стверджував, що напередодні авіація РФ завдала по тиловому табору "вагнерівців" удару, вбивши близько 30 осіб. Кіркоров, який уявив себе експертом, назвав такі події "першим в історії безкровним бунтом" та "уроком для Заходу".

"У країни, як у людей, бувають різні настрої. У найскладніші часи виникають різні ілюзії про інший шлях, виникають смути, бродіння. Протягом довгого часу наша країна знаходиться на емоційній межі, всім хочеться викиду, емоцій, перепочинку. Але анархія і заколот - це не панацея", - написав Кіркоров.

Читайте також: Трон похитнувся: чи настане кінець Путіну після заколоту Пригожина.

Путініст закликав згуртуватися навколо президента країни-терористки, ставши з ним "єдиним цілим". Також він подякував Путіну і Лукашенку за "тверезість розуму" і назвав "героями" російських окупантів, які ведуть загарбницьку війну в Україні.

Фото:

"Тільки коли в тилу буде все спокійно, коли матері та діти будуть безпеки, наші хлопці, наші герої спокійно без думок про дім можуть займатися безпекою наших людей", - пише співак-пропагандист.

"Можливо, події суботи увійдуть в історію як перший безкровний бунт, з якого всі сторони винесуть урок. І найголовніше, на Заході зрозуміють - нас не зламати на нашому шляху", - додав Кіркоров, який продовжує регулярно відпочивати в Європі та з ніг до голови одягатися у фірмові речі західних брендів.

Фото: Instagram

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям