Лайм

Зійшов алкогольний набряк: Анна Неплях показала вражаючі результати схуднення

За два місяці модель скинула 5 кг

Анна Неплях прославилася після участі у шоу "Холостяк-10" та конкурсі краси "Міс Всесвіт-2021", де представляла Україну. Після початку повномасштабної війни вона відверто розповідала про коливання ваги, з якими зіштовхнулася через стрес. Днями модель поділилася вражаючими результатами схуднення: лише за два місяці її фігура помітно змінилася.

Фото: instagram.com/neplyah

За словами Неплях, для схуднення їй довелося скоригувати харчування та відмовитися від алкоголю. Саме вуглеводам та вину дівчина приписує "провину" за небажані кілограми. Так, з початку квітня і до кінця червня їй вдалося скинути 5 кг.

Читайте також: Раміна показала результати разючого схуднення: скинула 11 кг за 4 місяці.

Весь травень Анні були протипоказані заняття спортом, і через брак фізичної активності вона вирішила урізати кількість споживаних калорій. Вона їла білки, овочі, фрукти, але вживала алкоголь. У такому режимі протягом місяця вона скинула 2 кг.

Фото: instagram.com/neplyah

Після дня народження Неплях вирішила прибрати з раціону також і улюблені напої – вино та шампанське, в якому багато цукру. Вона повністю відмовилася від вуглеводів включно з улюбленою гречкою. У меню моделі залишилася білкова їжа – м'ясо, риба, сир, молокопродукти, овочі, ягоди, кава з молоком.

Фото: instagram.com/neplyah

"Я не обмежую себе в кількості їжі та прийомах, їм за відчуттям та бажанням. Так я за 10 днів схудла на 3 кг, тому що з мене пішов алкогольний/водний набряк, - написала Ганна. - Вже майже місяць, як я не їм вуглеводи. За цей період раз дозволила собі вино та черешню, і дуже пошкодувала: стався викид цукру, і я підняла рівень глюкози в крові. Наступного дня просто на стіни лізла від почуття голоду, не могла наїстися".

Фото: instagram.com/neplyah

Читайте також: Моя найкраща форма: Ксенія Мішина показала себе до і після схуднення.

Анні Неплях сподобалися відчуття, як їжа може тонко впливати на організм, підсилювати чи знижувати голод. Наразі вона продовжує харчуватися в тому ж режимі, а також повернулася до звичної фізичної активності: тенісу, йоги, функціональних тренувань.

Фото: instagram.com/neplyah

Раніше Даша Квіткова показала себе до схуднення на 33 кг: як змінилася її фігура.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також