Лайм

Раміна показала результати вражаючого схуднення: скинула 11 кг за 4 місяці

Блогерка розповіла, як їй вдалося стабілізувати вагу

Останні кілька місяців Раміна Есхакзай старанно працювала над собою і тепер може похвалитися вражаючим результатом свого схуднення. Інтерв'юерка, яка розійшлася з нареченим після п'яти років стосунків, скинула 11 кг за чотири місяці.

В Instagram-історіях журналістка показала джинси, які вона купувала на початку війни, коли важила 63 кг. Наразі цифра на вагах - 51, і знаменитість буквально випадає зі штанів.

Фото: instagram.com/raminalalala

"Прийшла вшити джинси, які купувала на початку вторгнення. Я їх купила рік тому, коли приїхала до Відня з зимовими речами. Тоді вага була 63... на 11 кілограмів більше, ніж зараз", - поділилася Раміна.

Читайте також: Кохають не за вагу: Анна Неплях дала пораду дівчатам, які погладшали під час війни.

Фото: instagram.com/raminalalala

Есхакзай зізналася, що схуднути їй вдалося не лише завдяки правильному харчуванню, велику роль у цьому процесі відіграла робота із психологом. І якщо раніше Раміна "їжею закривала потребу у схваленні, тривожність", то зараз стала врівноваженою і більше не заїдає стрес.

"Те, що я нарешті схудла - це результат не тільки 4 місяців роботи з нутриціологом. До цього були і школа харчування, і курси в телеграмі. Те, що я не могла так довго схуднути, набирала вагу, відчувала себе некомфортно в цій вазі - це було пов'язано з моїм психологічним станом, з моїм ставленням до цього світу. Я не помічала людей, які напихають мене негативом. І я як їжачок мовчала, а потім "гав" пасивною агресією на когось із близьких, на своїх підписників, на критиків. Я стала спокійнішою, пофігістичнішою, припинила виправдовуватися. Це все робота з психологом", - пояснила журналістка.

Фото: instagram.com/raminalalala

Нагадаємо, про розрив із Євгеном Проніним Раміна оголосила минулого місяця. Причину розставання вона не повідомила, оскільки не хоче, щоб копалася у "брудній білизні". Інтерв'юерка та адвокат, який нині служить у ЗСУ, вирішили "бути прикладом того, як дорослі люди приймають зважені рішення".

Раніше Раміна Есхакзай розповіла, що хоче змінити у собі після розставання з нареченим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита