Лайм

Найкраща робота на світі: Андрій Хливнюк у лавах Нацполіції відзначив професійне свято

Співак служить у батальйоні "Софія"

4 липня в Україні відзначають День Національної поліції, і це свято стало професійним для Андрія Хливнюка – лідера гурту "Бумбокс". Артист, який ще на початку повномасштабної війни приєднався до підрозділу патрульної поліції "Софія", розповів, як пишається своєю роботою.

"Служити людям - найкраща робота на світі! Честь, - написав Хливнюк в Instagram. - З професійним святом".

Фото: instagram.com/andriihorolski/

Також Андрій показав фрагмент листування з побратимом, у якому висловив сподівання, що своїм прикладом дещо змінює упереджене ставлення людей до правоохоронців.

Читайте також: Гірше, ніж отримати поранення: Андрій Хливнюк висловився про чоловіків, які тікають за кордон.

Раніше Хливнюк ділився подробицями про свою службу та завдання. Він не патрулює міста і не ловить порушників правил дорожнього руху, а займається бойовими та гуманітарними місіями.

"Я пілот ударного дрона українського виробництва, який розвідує та виконує ударні місії на південному напрямку фронту, - розповідав лідер "Бумбокс" в інтерв'ю PRESSING у квітні 2023 року. – Ми брали участь у боях за Херсонщину, і продовжуємо це робити з перервами на збори, мої подорожі. Крім забезпечення свого маленького підрозділу та двох екіпажів, командиром яких я є, я займаюся безпосередньо участю у плануванні та виконанні бойових місій. Якщо десь є ворог, до якого я можу дістатись, я намагаюся його знешкодити”.

Фото: instagram.com/andriihorolski/

Хливнюк також відповів на запитання, чи доводилося йому вбивати ворогів.

"Я нікого не вбиваю. Вбивство - це кримінальна відповідальність. Я намагаюся деактивувати людських істот, які виросли на моїх піснях, взяли зброю, сіли в танки та приїхали до мене додому вбивати, руйнувати людям будинки, гвалтувати, грабувати. Я не вважаю, що це вбивства", - сказав він.

Раніше Олександр Положинський у ЗСУ висловився про можливість законно "відкупитися" від мобілізації.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео