Лайм

Наслідки минулих "прильотів": Юрко Юрченко втратив слух під час концерту

Музикант потрапив до лікарні

Український виконавець, фронтмен гурту Yurcash Юрко Юрченко, який рік тому потрапив під обстріл на фронті, опинився у лікарні. Музикант та воїн ЗСУ повідомив, що майже повністю втратив слух під час благодійного концерту у Києві для "Сталевих жінок Азову".

На особистій сторінці у Facebook співак опублікував фото, зроблене на лікарняному ліжку, на якому видно крапельницю та бинтову пов'язку на вухах. Юрченко зазначив, що "аж незручно, що не на нулі", тому що "там і голосніше бувало", і пожартував, що він тепер Бетховен 2.0.

Фото: facebook.com/Yurcash

Причину втрати слуху музикант не знає, але припустив, що проблеми могли виникнути через перевтому, акубаротравму (контузію) або, можливо, це наслідки минулих "прильотів".

Читайте також: Завжди треба лікуватися: Даніель Салем розповів про наслідки контузії на війні.

"Мінуси: всі найближчі концерти і важливі поїздки відмінив. І шумить і гуде, тріщить, як порваний динамік. Від різкого співу пташки шугаюсь наче від постріла. Та й в тональність не попадаю. Плюси: не чую єресь, яку ще несуть навколо на мертвому язику ненависного народу. Інтенсивна терапія на стаціонарі, тому вірю в позитивний прогноз лікування і в наших крутих ескулапів, що загнали мене сюди силоміць і бережно вливають мені в вуха і в вени "вітамінки"!", - додав він.

Наприкінці допису Юрко Юрченко залишив банківські дані для охочих зробити донати. І додав: "Без нього Москву не брати" та "Все буде Стерео".

Фронтмен гурту Yurcash став на захист України на початку повномасштабного вторгнення РФ. Юрко Юрченко воює проти окупантів у добровольчому батальйоні "ОДЧ Карпатська січ". На війні, окрім зброї, носить із собою гітару. У такий спосіб співак піднімає бойовий дух побратимам.

У червні 2022 року музикант разом зі своїм командиром та відомим письменником Сергієм Лойком потрапив під обстріл і ледь не загинув. Юрченко розповідав, що певно хтось "здав" їхні позиції.

"Я так швидко ніколи не бігав і відразу зрозумів, навіщо каска... Падало все ближче і ближче, я вже попрощався з життям, зробив останнє фото... А мій побратим каже: "Люди, ми зараз з вами знаходимося в найкращому місці. Це велика для нас честь". Спочатку я подумав: "Що він несе?" А потім зрозумів - якщо людина заряджена на перемогу, вона вважає честю робити цю справу", - ділився подробицями співак.

Фото: facebook.com/Yurcash

Раніше до лікарні потрапила співачка Камалія. Зірка травмувалася напередодні важливої події.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків