Лайм

Onuka показала зворушливе знайомство сина з новонародженою донькою

Дівчинку назвали на честь Ліни Костенко

Ще нещодавно Onuka (Ната Жижченко) була переконаною чайлдфрі та заявляла, що не створена для материнства, однак нині співачка – вже двічі мама. Днями виконавиця поділилася несподіваною звісткою, що у них із The Maneken (Євгеном Філатовим) з'явилася ще одна дитина – дівчинка.

Новина про поповнення в сім'ї музикантів стала сюрпризом, оскільки про другу вагітність, як, втім, і про першу, пара не оголошувала. На особистій сторінці в Instagram Onuka опублікувала фотографію крихітної ручки, зроблену у приватному пологовому Києва, та коротко написала: "Ліна". Відомо, що дівчинку назвали на честь Ліни Костенко – видатної української поетеси.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Подробиць співачка не повідомила, але, судячи з публікації в "сторіз", зіркова мама з дитиною вже вдома. Ната показала знайомство старшого брата із сестрою на зворушливому знімку. У кадрі 3-річний Олександр тримає на руках крихітку Ліну, загорнуту в конверт-ковдру, і трепетно торкається її щічки.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Перша дитина в сім'ї Нати Жижченко і Євгенія Філатова з'явилася 13 травня 2020 року. Тоді новина про народження первістка стала несподіванкою для фанатів пари, оскільки про вагітність співачки ніхто навіть не підозрював. Цей період співпав із першим локдауном через Covid-19, коли не було ані концертів, ані світських виходів, тому артистці вдалося приховати свій особливий стан.

Читайте також: Onuka розповіла, чому під час війни переїхала ближче до кордону з РФ та Білоруссю.

Друга вагітність артистки припала на період повномасштабної війни. Про майбутнє поповнення не знали навіть колеги з шоу-бізнесу. Після народження доньки Onuka та The Maneken Джамала зізналася, що здогадувалася про вагітність, але спитати посоромилася.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Раніше Євген Філатов розповів, як вони з Натою обирали ім'я для свого первістка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних