Лайм

Принцеса Євгенія вдруге стала мамою і показала чарівні фото новонародженого

У королівській родині Великої Британії поповнення

Принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк вдруге стали батьками. Онука покійної Єлизавети II та племінниця короля Чарльза III народила хлопчика через два роки після народження первістка - сина Августа.

Дочка принца Ендрю знову стала мамою ще тиждень тому, але розповіла про це лише зараз. На особистій сторінці в Instagram вона опублікувала фотографії новонародженого малюка і поділилася, що другу дитину назвали Ернестом.

Фото: instagram.com/princesseugenie

"Ми з Джеком хотіли поділитися новиною, що 30 травня 2023 року у нас народився наш маленький хлопчик, Ернест Джордж Ронні Бруксбенк о 8.49 вагою 7,1 фунтів [3,2 кг]", - написала молода мама і додала, що дитину назвали на честь "його пра-пра-прадіда Джорджа, його діда Джорджа і мого діда Рональда".

"Огі вже подобається бути старшим братом", - зізналася Євгенія і показала, як 2-річний Август гладить по голівці новонародженого малюка, поки той міцно спить у своєму ліжечку.

Фото: instagram.com/princesseugenie

Нагадаємо, первісток Євгенії та Джека з'явився на світ 9 лютого 2021 року в лікарні Портленда, де у 1990 році народилася сама принцеса. Подружжя назвало сина на честь прадіда: повне ім'я хлопчика - Август Філіп Хоук.

Принцеса Євгенія зі своїм майбутнім чоловіком познайомилася у 2010 році на швейцарському гірськолижному курорті Верб'є. До весілля пара зустрічалася вісім років. Церемонія відбулася у каплиці Святого Георгія біля Віндзорського замку, де вінчалися принц Гаррі та Меган Маркл.

Читайте також: Принцеса Євгенія привітала чоловіка із 36-річчям та показала щасливі фото.

Фото: instagram.com/princesseugenie

Про другу вагітність дочка опального принца Ендрю повідомила у січні 2023 року. Вона показала миле фото із Августом, на якому син цілує її в животик. На коронації Чарльза та його дружини Камілли Євгенія була у сукні, яка підкреслювала її нові форми.

Фото: instagram.com/princesseugenie

Чарльза III коронували у Лондоні 6 травня. Дивіться, якою була церемонія коронації і хто був присутній на історичній події Великої Британії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео