Лайм

Брітні Спірс вдарив охоронець відомого спортсмена: співачка звернулася до поліції

Зірка сцени хотіла зробити фото з баскетболістом

Брітні Спірс вдарив охоронець баскетболіста Віктора Вембаньями, коли співачка намагалася сфотографуватися зі спортсменом. Поп-зірка подала заяву до поліції про нанесення побоїв.

Як пише TMZ, інцидент стався ввечері 5 липня у популярному місці для знаменитостей Catch у готелі Aria Resort & Casino у Лас-Вегасі. За словами інсайдера видання, 41-річна Брітні є шанувальницею 19-річного гравця баскетбольного клубу "Сан-Антоніо Сперс", тому підійшла до нього, аби попросити про спільне селфі.

Фото: Getty Images

Повідомляється, що Спірс підійшла до Вембаньями ззаду і поплескала його по спині, по правому плечу. Охоронець баскетболіста вдарив співачку тильною стороною руки, зірка впала на землю і з її обличчя злетіли окуляри.

Потім Брітні нібито повернулася до свого столика, а охорона спортсмена підійшла до неї й вибачилася: "Ви ж розумієте, яке це, коли вас оточують фанати", - сказав охоронець, і зірка, як повідомляється, погодилася.

Проте, за даними Page Six, співачка заявила у поліцію Лас-Вегаса за фактом нападу. Правоохоронці відреагували на інцидент щодо побиття. Співробітник зі зв'язків із громадськістю також зазначає: "Жодних арештів або звинувачень не проводилося".

Джерела у правоохоронних органах повідомили TMZ, що інцидент розглядається як кримінальне розслідування, і справа може бути передана до окружної прокуратури.

Читайте також: Брітні Спірс публічно звернулася до синів на тлі чуток про вживання наркотиків.

Однак поки що не підтверджено, чи будуть пред'явлені кримінальні звинувачення охоронцю, якого вони ідентифікували як директора служби безпеки баскетбольної команди Даміана Сміта.

Тим часом інцидент прокоментував сам Віктор Вембаньяма. У розмові з журналістами гравець НБА сказав, що чув, як "одна людина" неодноразово називала його ім'я, але не зупинився, оскільки охорона сказала йому, що зупинка біля входу до ресторану приведе до утворення великого натовпу.

Фото: instagram.com/wemby

"Я не бачив, що сталося, тому що йшов прямо, а мені сказали: "Не зупиняйся". Але ця людина схопила мене ззаду, схопила за плече. Вона схопила мене ззаду, і я знаю тільки, що охорона відштовхнула її, - заявив баскетболіст. - Я не знаю, з якою силою її відштовхнула охорона. Я не зупинився, щоб подивитися, а продовжив йти, щоб насолодитися смачною вечерею".

Спортсмен додав, що якийсь час не знав, що це була Брітні Спірс. Повернувшись до готелю, охорона розповіла, що з ним хотіла зробити фото відома співачка, але Віктор Вембаньяма подумав, що вони жартують.

"Спочатку я подумав: "Ні, ви жартуєте". Але потім з'ясувалося, що це була Брітні Спірс. Я не знав, бо не бачив її. Я не бачив її обличчя. Я просто продовжував йти прямо", - заявив баскетболіст.

Раніше Брітні Спірс заявила, що більше ніколи не виступатиме на сцені.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць