Лайм

Рікі Мартін розлучається з чоловіком після 6 років шлюбу

Колишні мають двох маленьких дітей

Рікі Мартін та Джван Йосеф розлучаються. Пара оголосила в соцмережах, що розійшлася після шести років шлюбу, але, як і раніше, спільно виховуватиме своїх дітей.

"Протягом деякого часу ми думали про те, щоб змінити наші стосунки, і після ретельного обмірковування вирішили розірвати наш шлюб із любов'ю, повагою та гідністю для наших дітей - зберігаючи та поважаючи те, що ми пережили як пара, всі ці чудові роки", — йдеться у спільній заяві, опублікованій в Instagram.

Рікі Мартін і Джван Йосеф у 2022 році. Фото: Getty Images

"Наше найбільше бажання зараз — зберегти здорову сімейну динаміку та стосунки, що ґрунтуються на нашій щирій дружбі, оскільки ми продовжуємо спільне виховання наших дітей", - додали чоловіки.

Читайте також: Рікі Мартін із чоловіком та дітьми знімалися для модного глянцю: як виглядала родина співака.

У 51-річного співака та 38-річного художника є 4-річна дочка Люсія та 3-річний син Ренн. Рікі Мартін також є батьком 14-річних синів-близнюків Маттео та Валентино, які народилися від сурогатної матері. Їх артист продовжить виховувати як батько-одинак.

Фото: https://www.instagram.com/ricky_martin/

Рікі Мартін - відкритий гей та активний захисник прав ЛГБТК+ спільноти. Він одружився з художником Джваном Йосефом у 2017 році після двох років стосунків. Їхні діти Люсія та Ренн народилися від сурогатної матері у 2018 та 2019 роках відповідно.

У 2022 році Рікі Мартін потрапив у скандал: племінник звинуватив його у домаганнях та інцесті. Після цього співак подав зустрічний 20-мільйонний позов за наклеп.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також