Лайм

Брітні Спірс публічно звернулась до синів на тлі чуток про вживання наркотиків

Зірка висловила свої почуття в емоційному дописі

Американська виконавиця Брітні Спірс публічно звернулася до своїх синів Джейдена та Шона, з якими вона рідко бачиться та має непрості стосунки. Поговорити з дітьми через лист у соцмережах артистка наважилася після того, як її колишній чоловік Кевін Федерлайн заявив про те, що Брітні нібито знову "підсіла" на наркотики, а хлопці погодилися із таким твердженням свого батька.

У Instagram знаменитість оприлюднила пост, у якому висловила свої почуття. Спірс зауважила, що її обурює той факт, що сини вважають її поганою матір’ю і уникають спілкування з нею протягом останніх років.

Спірс з синами та чоловіком Семом АсгаріФото: Getty Images

"Той факт, що люди стверджують речі, які не відповідають дійсності, такий сумний... Можливо, це навіть не вони говорять такі речі, тому що це не має жодного сенсу для мене... З Престоном, який сказав, що "їй потрібно вислухати нас, поки не пізно"... Пам'ятаєш, кожен раз, коли ти приходив до мене додому, ти йшов у свою кімнату і замикав двері? Я ніколи не бачила вас, хлопці...

Джейден грав на піаніно, і ми разом створювали музику... Але після того дня, коли я сказала йому, що хочу бачити вас більше, я більше ніколи вас не бачила. Це засмучує мене, тому що я так старанно намагалася зробити для вас приємне, але цього завжди було недостатньо", - йдеться в пості співачки.

Читайте на тему: Вони огидні: Брітні Спірс різко висловилася про свою сім'ю після інтерв'ю сестри.

Брітні також зазначила, що різкі слова дітей до неї та їх ставлення в цілому розбивають їй серце. Вона досі не може оговтатися від новини, що Джейден та Шон повірили у слова батька про вживання наркотиків:

"Ви, хлопці, говорите про мене за моєю спиною... Це розбиває моє серце, а ці новини такі низькі... Я завжди відчувала, що новини знущаються наді мною... Це сумно, тому що всі сидять склавши руки, ніби це нормально - вигадувати брехню до такої міри... Чому мені кажуть, що я повинна сидіти, склавши руки і піднятися вище? Коли вони всі так низько падають? Сподіваюся, що це просто ненависні новини, і Кевін або Престон не говорили нічого подібного, в будь-якому випадку, я буду в порядку".

Фото: instagram.com/britneyspears

Нагадаємо, Брітні Спірс - американська співачка, танцівниця, авторка пісень та акторка. Володарка Греммі за сингл Toxic. За пісню Piece Of Me Спірс удостоєна трьох нагород - за найкращу поп-пісню, найкраще жіноче відео і відео 2007 року.

В липні 2004 року, через 3 місяці після знайомства, співачка оголосила про заручини з Кевіном Федерлайном. У шлюбі у них народилося двоє синів - Джейден та Шон. У січні 2008 року, після розлучення пари, суд заборонив Спірс відвідувати дітей, задовольнивши клопотання Федерлайна.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття