Лайм

Настю Каменських розкритикували за "нещирі" сльози під час зустрічі з військовими

Співачка показала відео зустрічі з українськими захисниками

Після нещодавнього інтерв'ю Маші Єфросиніній багато українців перестали вірити у щирість Насті Каменських. Співачку назвали "фальшивою", "награною" і звинуватили у надлишковій емоційності. Днями артистка показала свої емоції від зустрічі з військовими, але користувачі мережі не повірили її сльозам.

Настя Каменських відвідала українських захисників у Кременчуці. Воїни зробили співачці особливий подарунок, який, за словами зірки, щодня дає їй надію. Військовослужбовці ЗСУ віддали артистці шеврони, які зняли зі своєї форми. Цей момент зворушив співачку і вона не стримала сліз.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Особливий подарунок від наших захисників, який гріє спогади навіть зараз та дарує надію щодня. Згадую той день у Кременчуці і розумію, що він назавжди залишиться у моєму серці. Щирість, вдячність та повага – почуття, які виникають до справжніх героїв, з якими мала змогу зустрітися тоді", - написала Настя в Instagram.

Каменських додала, що разом із благодійним фондом "Сенсоріка" возила до Кременчука необхідні речі українським захисникам, які там проходять реабілітацію.

Читайте також: Військових не було залучено: Каменських відреагувала на скандал із розіграшем позашляховика.

"Під час нашого спілкування військові почали знімати з себе шеврони та передавати їх мені. Це був по-справжньому особливий момент. Кожен шеврон на моєму одязі став нагадуванням про те, що немає нічого важливішого за нашу єдність та підтримку одне одного. Тепер це мій оберіг, який дарує сили та мотивує продовжувати свою справу. А слова вдячності від наших героїв — те, що я по-справжньому ціную понад усе", - наголосила Каменських.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

У коментарях назвали Настю "акторкою дешевого театру", а її сльози - "спланованими".

"Все награно, артистка, якби по-справжньому плакала, не знімала на камеру, а тут все сплановано", "Піар. Цирк", "Оскара, Насті, Оскара", "Як усе награно, до вас як до артистки, відчуваю тільки зневагу, так як і до вашого чоловіка", "Ці хлопці 100 відсотків не дивилися твоє крайнє інтерв'ю, на жаль", - пишуть підписники Каменських.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фото: instagram.com/kamenskux

Читайте також: Він трохи не в собі: продюсер Ясинський прокоментував інтерв'ю Олега Винника.

Фото: instagram.com/kamenskux

Настя Каменських була у військовому шпиталі у Кременчуці ще два місяці тому. 8 травня співачка опублікувала ролик, де воїни їй дарують шеврони, після чого вона ставить автографи на грудях захисників. Тоді заплакані очі артистки запитань у підписників не викликали.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)


Після відмови співати російською Настя Каменських несподівано змінила свою думку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації