Лайм

Військових не було залучено: Каменських відреагувала на скандал з розіграшем позашляховика

Співачка пояснила, для чого влаштувала конкурс і навіщо згадала ЗСУ

Минулого місяця Настя Каменських вирішила розіграти серед своїх підписників дорогий автомобіль, пообіцявши відправити 100 тисяч гривень на ЗСУ. Однак така ініціатива співачки викликала обурення у користувачів мережі. Артистку звинуватили в хайпі на армії, оскільки гівевей був можливий й без згадки військових.

В інтерв'ю ТСН виконавиця прокоментувала ситуацію навколо свого "благодійного конкурсу". Настя сказала, що в неї не було мети когось образити, і вона вибачилася перед тими, чиї почуття зачепила. За словами співачки, вона завжди живе по совісті і завжди чесна перед собою та своєю аудиторією.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Я збирала на автомобілі для військових на своїх концертах і цей гів став ще однією активністю, звідки планувалося додати кошти до необхідної суми збору. Військових не було залучено в самому гіві. Я повідомила, куди був спрямований донат лише задля того, щоб відзвітувати людям. У мене не було жодної мети когось образити чи зачепити чиїсь почуття", - пояснила Каменських.

Співачка додала, що іменним гівевеєм вона хотіла дати можливість комусь виграти приз та відволіктися від тривожних новин, хоча б на короткий період часу.

"І як би це не сприймалось різними поглядами, давати емоцію радості, в тому числі і від активностей з подарунками – це те, що ми маємо робити. Сьогодні приводів для радості не так вже і багато і треба їх генерувати", - вважає Каменських.

Читайте також: Слідом за Каменських: Саша Бо нарвалася на критику через розіграш дорогого авто.

Настя зазначила, що розіграш скасували, оскільки "погляди розділилися" та "хтось сприйняв по-своєму". Негативну реакцію людей вона пояснила чутливістю через війну.

"Зараз взагалі майже щодня виникають події, що викликають обурення та резонанс у суспільстві. Мені здається, це тому, що ми всі зараз дуже вразливі до усього, що відбувається. Зараз в цілому важко бути в оптимістичному настрої. Наче ми всі і навчились жити в режимі форсмажору та емоційних гойдалок, але все одно кожному необхідне місце для виходу емоцій. Регулярні обстріли, постійний страх, недосип через це та важкий емоційний фон – це все дає про себе знати, тому ми можемо різко реагувати на дії інших людей, особливо публічних, бо до них завжди вищі очікування", - вважає зірка.

Фото: instagram.com/kamenskux

Каменських додала, що звикла до хейту, але вона продовжить робити те, що має та вміє. "Як кажуть: не помиляється лише той, хто нічого не робить", - резюмувала артистка.

Нагадаємо, Настя Каменських хотіла розіграти серед підписників свого блогу в Instagram автомобіль Infiniti за 2 млн гривень і останню модель iPhone. У свою чергу, після завершення розіграшу, артистка пообіцяла передати 100 тисяч гривень у збір на авто для Нацгвардії України, батальйону "Азов".

Українці назвали конкурс недоречним, вказавши, що відправити донат українським захисникам можна й без проведення розіграшу. Також користувачі присоромили за те, що 100 тисяч - вкрай маленька сума на тлі вартості позашляховика.


Читайте також про скандал, який спалахнув навколо Потапа та його пісні "Волонтер", і як його прокоментував сам репер.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації