Лайм

Він трохи не в собі: продюсер Ясинський прокоментував інтерв'ю Олега Винника

Відповіді співака були абстрактними та туманними

У червні Олег Винник дав YouTube-проекту "Крупним планом" перше інтерв'ю після початку повномасштабної війни. У ньому співак розповів про свою загадкову хворобу, розрив з продюсером, а також уперше підтвердив шлюб із Таюне.

Повернення артиста, який більше року не виходив на зв'язок із українськими фанатами, сприйняли по-різному. Деяким відповіді Винника видалися нескладними, туманними, надмірно порізаними під час монтажу. Продюсер Михайло Ясинський у підкасті Слави Дьоміна заявив, що Винник "не в собі", і зовсім не розуміє, що відбувається в Україні.

Фото: youtube.com/@KrupnymPlanom

"Інтерв'ю було присвячене дуже туманному та абстрактному опису своїх вчинків та думок. Ні про що. Думаю, це особиста рефлексія Олега на те, що відбувається в його житті. Це сеанс психотерапії", - висловився продюсер Олі Полякової, якому доводилося співпрацювати зі співаком.

Читайте також: Олег Винник відповів, чому більше року не спілкувався із шанувальниками у соцмережах.

"Людина абсолютно не розуміє, що відбувається. Він не розуміє, де вона, що вона. Не відчуває світ, який навколо нього. Ми з ним двічі спілкувалися після початку війни. Перший дзвінок був дуже серйозної людини з певними намірами, яка відчувала момент. Були навіть плани, що робити зірці в цей момент. Вдруге ми спілкувалися влітку, і вже було відчуття, що він не розуміє, що відбувається.Так буває з багатьма людьми, які перебувають за кордоном. Вони не відчувають Україну взагалі. Там взагалі інакше все сприймаєш. Він взагалі не в контексті. Відчуття, що він живе якимсь своїм життям", - додав Ясинський.

Фото: youtube.com/@KrupnymPlanom

За словами продюсера, місце для Олега Винника в українському шоу-бізнесі може з'явитися, якщо його відповіді на важливі для суспільства питання стануть більш конкретними.

"Хтось злякався, хтось захворів настільки, що не міг нічого сказати. Але минув час, з'явилася можливість. Скажи це. А поки я бачу людину, яка просто нічого не розуміє. Несерйозно. Він дуже щирий у своїй несвідомості. І він завжди був щирим, цим завжди подобався. Це секрет його популярності, він справжній. І зараз він по-справжньому трохи не в собі", - вважає Михайло.

Фото: instagram.com/mikeyasinsky

Читайте також: Трубку не бере: Юрій Горбунов прокоментував зникнення Олега Винника під час війни.

Олег Винник – громадянин України, резидент Німеччини. Він має лише закордонний паспорт, оскільки внутрішній у нього нібито забрали ще на початку 2000-х, коли став на постійний облік в українському консульстві. З України Винник виїхав на початку повномасштабного вторгнення, але не брав участі у благодійних виступах разом зі своїми колегами.

"Я можу поїхати, дати концерт, зібрати суму і віддати на армію. Але я не вмію стояти на сцені, коли мені болить. Ніколи не думав, що хворітиму. Я хворію своєю країною", - сказав він в інтерв'ю Вікторії Курочці. При цьому співак не став називати свою хворобу, яку нібито має лише 2% людей у Німеччині.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита