Лайм

Вірили в "два-три тижні": Маша Єфросиніна розповіла про пережите за 500 днів війни

Телеведуча впевнена, що українці, втративши мир і спокій, стали сильнішими

8 липня рівно 500 днів жорстокої війни, яку Росія розв'язала і продовжує вести проти України. Воїни ЗСУ на фронті захищають та борються за кожен сантиметр нашої землі, деякі, на жаль, ціною власного життя, а українці в тилу всіляко допомагають їм наблизити перемогу. Маша Єфросиніна, яка з перших днів великого вторгнення займається волонтерством, розповіла про свої "500 днів лютого".

Телеведуча та засновниця "Фонду Маша" зізналася, що вона, як і більшість українців, вірила, що широкомасштабна війна триватиме два-три тижні. За ці 500 днів Єфросиніна зазнала особливого страху за своїх дітей, допомогла тисячам жінок, які постраждали від воєнних злочинів росіян, доставила сотні тонн гуманітарної допомоги, взяла десятки інтерв'ю у фахівців, показала надихаючі історії відомих українців.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"500 днів повномасштабної війни в моїй неймовірній країні. Я, як і більшість, вірили, в "два-три тижні". Як і більшість, я вмерла в день Бучі. Як мільйони українок, я взнала, що страх за дітей має особливий присмак жаху… Що б я не писала з пережитих мною почуттів, ви теж їх пережили…Хтось в рази більше й страшніше", - зазначила ведуча в Instagram.

Маша впевнена, що через майже півтора роки війни українці дізналися про себе одне, що "втративши мир, спокій і стабільність, ми стали сильнішими за всіх, хто за нами спостерігає".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Єфросиніна зізналася, що вона досі не може звикнути до вигляду чоловіка у військовій формі. Але вже майже навчилася не плакати під час відеодзвінків. Нагадаємо, Тимур Хромаєв вступив до добровольчого загону, прикріпленого до ЗСУ, у червні 2022 року.

Читайте також: Не знала, що таке страх: Єфросиніна відповіла, як ставиться до небезпечної служби чоловіка у ЗСУ.

Далі Маша Єфросиніна розповіла про свій внесок у перемогу за 500 днів війни.

"Таборам психоемоційної стабілізації "Незламна Мама" виповнився рік. "Фондом Маша" реабілітовано понад 2 000 жінок та їхніх дітей. Більш ніж 400 тонн гуманітарної допомоги доставлено нами в найбільш уражені території", - поділилася вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"На моєму ютуб каналі вийшло десятки інтерв'ю з фахівцями, які дають надважливі поради, як вижити у ці страшні часи, - додала ведуча. - В "Екзамені" ми показали вам десятки надихаючих історій відомих людей, які не зламалися, та працюють на нашу перемогу кожен у своїй справі. Попри настрої та сльози, ми з Олею Поляковою у "Дівчатах" намагаємося тримати жінок в гуморі та вірі в життя. "Фонд Маша" наближається до запуску офлайн центру ментального здоров'я "Незламна".

Наприкінці допису Єфросиніна додала, що вона щодня дякує Всесвіту та ЗСУ за кожен прожитий день. Щодня вона робить донати та молиться за життя українських захисників та захисниць.

"Все це багато чи мало? Не знаю… Це 500 днів лютого…", - резюмувала знаменитість.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Єфросиніна відповіла на звинувачення щодо піару на "забутій" справі ґвалтівників із Закарпаття.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"