Лайм

Залишив майданчик, щоби боронити Україну: на фронті загинув звукорежисер Іван Шульга

У нього залишились дружина і 9-річний син

На війні загинув звукорежисер Іван Шульга, який був частиною популярних проектів СТБ, таких як "МастерШеф", "Зважені та щасливі", "Хата на тата", "Битва екстрасенсів" та багато інших. Українському воїнові було 34 роки.

Трагічною новиною у соцмережах поділилися команда Starlight Media. "Сьогодні наші старлайтівські серця сповнені болю. Захищаючи Україну, загинув наш колега, звукорежисер та український воїн Іван Шульга. Талановитий, професійний, добрий. Великий патріот своєї країни і захисник її майбутнього", - написали його колеги 16 червня.

Фото: instagram.com/shulz_mzfk

Колектив додав, що Іван би частиною їхньої команди з 2015 року, а з початком повномасштабного вторгнення залишив знімальний майданчик, щоби захищати Україну на полі бою.

Читайте також: Режисер Андрій Максименко помер у лікарні від поранень, отриманих на фронті.

У героя залишилася дружина та 9-річний син. Колеги висловили глибокі співчуття сім'ї загиблого воїна, його друзям та близьким.

"Не забуваймо, якою ціною виборюємо свою свободу. Кожного дня, кожен на своєму місці, ми маємо продовжувати цю боротьбу. Допоки останній ворог не залишить нашу землю, допоки кожен винний не буде покараний. Вічна тобі вдячність і пам’ять, колего", - написала команда СТБ.

Фото: instagram.com/shulz_mzfk

На трагічну новину у коментарях відреагували ведучі телеканалу Григорій Решетник та Катерина Безвершенко, співачка і волонтер Даша Астаф'єва та інші українці, які особисто знали героя.

"Біль. Співчуття сім'ї та близьким", - написала Астаф'єва. "Герої не вмирають… Світла пам'ять", - додав Решетник. "Серце розривається від болю! Вічна пам'ять Герою!" - прокоментувала лікар Катерина Безвершенко.

У травні на фронті загинув поет і прозаик Ігор Мисяк, який є автором відомого роману "Завод".

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко