Лайм

З'явилися перші фото Мадонни після госпіталізації: як виглядає співачка

Знаменитість проводила час зі своєю подругою-білявкою

У мережі показали, який вигляд зараз має американська виконавиця Мадонна, яка налякала шанувальників нещодавньою госпіталізацією. Менеджер артистки повідомляв, що у неї розвинулась серйозна бактеріальна інфекція, внаслідок якої вона опинилася у реанімації. Проте деякі ЗМІ припускали, що справа у передозуванні наркотиками.

На тлі чуток стосовно стану зірки блогерка Лорен Конлін оприлюднила у мережі її фотографії, зроблені під час прогулянки. Так, можна побачити, що Мадонна постала у масивних сонцезахисних окулярах, капелюсі із широкими полями та кросівках бренду Nike. Завершили вбрання спортивні шорти та футболка схожого відтінку. Також на одному з опублікованих кадрів видно, що артистка спиралася на ліхтарний стовп, поки чекала переходу на іншу вулицю.

Фото: tiktok.com/@laurenconlin4

Фото: tiktok.com/@laurenconlin4

Читайте на тему: Не вибачатимусь за свою зовнішність: Мадонна відповіла хейтерам, які критикують її обличчя.

Тим часом інсайдери у коментарі виданню Page Six зазначили, що співачка виглядала щасливою та насолоджувалася спілкуванням зі своєю подругою-білявкою під час їхньої спільної прогулянки спекотного недільного дня. Також вони підкреслюють, що вона "не мала проблем із ходьбою", проте зауважують, що під час прогулянки Мадонна йшла повільно, не поспішаючи.

Нагадаємо, кілька тижнів тому зірка сцени схвилювала свою аудиторією новиною про те, що опинилася у реанімації. Тоді непритомній артистці зробили ін'єкцію наркану. Цей препарат називають невідкладною медичною допомогою та зазвичай використовують для усунення небезпечних для життя наслідків можливого передозування. Однак ін'єкція наркану також використовується для усунення гострого септичного шоку.



За словами менеджера знаменитості, Мадонна потрапила до лікарні через серйозну бактеріальну інфекцію. Як зазначив чоловік, "до повного одужання залишилося зовсім трохи". Можна припустити, що нещодавня недільна прогулянка виконавиці є ознакою того, що вона справді одужує і почуває себе вже краще.

Мадонна - американська співачка, танцівниця, кіноакторка, продюсерка, режисерка, активістка благодійних та правозахисних організацій, феміністка. Найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

У фіналі "Євробачення-2024" голосують всі жителі країн-учасниць цьогорічного конкурсу – як віддати голос за фаворита

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки