Лайм

Продає сірники і виступає російською: що стало з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом

Чоловік нині мешкає у США

Олександр Еллерт – стендап-комік, ведучий заходів та колишній сценарист "Кварталу 95." Всеукраїнську популярність він здобув під час участі у шоу "Холостячка": саме його Ксенія Мішина обрала переможцем у 1 сезоні проекту (2020). Роман пари збоку виглядав красивим і безхмарним, попереду майоріло весілля, тому їхнє розставання здивувало фанатів і широко висвітлювалося в медіа.

Сьогодні Олександра Еллерта не побачиш серед стендаперів, які їздять Україною з благодійними концертами, а Ксенія Мішина не хоче, щоб її ім'я асоціювали з коміком. Розповідаємо, як склалося його життя та чим він займається під час війни.

Фото: instagram.com/ellert_a

Життя Еллерта до "Холостячки"

Олександр Еллерт родом із Харцизька Донецької області, який був окупований РФ ще 2014 року. На момент початку російсько-української війни він брав участь у КВК, був ведучим у Донецьку, відкрив маленький магазин краваток-метеликів. Коли у травні 2014 року "скасувався весільний сезон", Еллерт зрозумів, що втрачає заробіток. Останньою краплею перед переїздом до Харкова став жорсткий обшук на блокпості так званої "ДНР".

У Харкові Еллерт затримувався недовго. Він поїхав на шоу "Розсміши коміка", де здобув перемогу і сподобався Володимиру Зеленському. Після успішного виступу його запросили на стажування, яке він пройшов та став членом команди сценаристів.

Читайте також: Перший переможець шоу "Зважені та щасливі" Микола Ворошнов служить у ЗСУ: як він змінився.

На малій батьківщині Еллерта залишалася його мати. Попри конфлікти та вмовляння, коміку не вдавалося переконати її покинути окуповані території. У 2020 році він висловлював надію, що йому вдасться вивезти матір. Пізніше він не говорив, чи вдалося здійснити задумане.

Олександр Еллерт був двічі одружений. З першою дружиною він познайомився під час навчання в університеті, і в їхньому шлюбі, який тривав 2 роки, народилася дочка Еля. Наразі дівчинці 15 років, вона живе з мамою. Другою дружиною коміка стала його подруга, яка сама запропонувала йому руку та серце. Незабаром подружжя зрозуміло, що дружити у них виходить краще, ніж будувати сім'ю.

Перша дружина Еллерта з дочкою (1); весілля коміка з другою дружиною (2). Фото: скріншоти YouTube

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

У 2020 році Олександр Еллерт знявся в шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала Ксенія Мішина. Актриса обрала його серед 16 чоловіків, і невдовзі вони почали жити разом. У соцмережах пара транслювала образ щасливої та гармонійної, публікувала красиві романтичні фото та навіть говорила про весілля.

Читайте також: Тяжкий психологічний аб'юз: Мішина розповіла, чому розлучилася з батьком свого сина.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Екс-пара їздила на відпочинок разом із дітьми – сином Мішиною Платоном та донькою Еллерта Елею. Публіка пророкувала їм довге та щасливе життя, але в липні 2021 року Мішина раптово оголосила про розрив з Олександром. "Сталося це раптово і назавжди. Розуміння того, що людина більше не повинна мати жодного відношення до мого життя. Ми більше не пара, це моє остаточне рішення", - оголосила артистка.

Пізніше парі вдавалося короткочасно налагодити стосунки, але возз'єднання було недовгим. Мішина в інтерв'ю називала їхні стосунки токсичними, говорила про ревнощі і пережитий аб'юз.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Останнє велике інтерв'ю Еллерта станом на зараз вийшло 14 лютого 2022 року, за 10 днів до початку повномасштабної війни. У ньому він розповідав, що хотів би помиритися з Ксенією, а також збирався їхати до Перу, щоби прийняти аяхуаску - напій-галюциноген шаманів Амазонки. Еллерт хотів таким чином налагодити життя і знайти відповіді на питання, що його турбують.

Також Еллерт натякнув, що більше не працює у "Кварталі 95". В інтерв'ю Славі Дьоміну він сказав, що гроші отримує як ведучий заходів, а також від реклами в Instagram та майстер-класів для ведучих. На доходи чоловік не скаржився і заявляв, що за місяць заробляє близько 20 тис. доларів.

Фото: instagram.com/ellert_a

Де зараз Олександр Еллерт

На момент початку повномасштабної війни Олександр Еллерт перебував у Києві. Ксенія Мішина розповідала, що він допоміг їй із сином дістатися до Буковелі. "Всі проблеми відійшли на задній план, все життя змінилося за одну хвилину", - говорила актриса.

На курорті колишня пара разом із друзями винайняла будинок, де жила деякий час. "Ми не говорили про [відновлення стосунків], просто були разом", - ухильно відповідала "Холостячка" на питання про їхнє примирення.

Проте за кілька тижнів ситуація кардинально змінилася. Мішина із сином поїхала до Бельгії на 2,5 місяці. Повернувшись до Києва, Ксенія сказала, що не знає, де знаходиться Олександр. Незабаром вона попросила більше ніколи не асоціювати себе з ім'ям колишнього.

Фото: instagram.com/ellert_a

Сам Еллерт тим часом з'явився у США, штат Каліфонія. Користувачі соцмережі намагалися дізнатися, як комік виїхав із України, але той відповідав розмито. За словами Олександра, він залишив країну "через кордон зі штампом у паспорті", а одним із приводів став концерт українських артистів до Дня Незалежності-2022.

Читайте також: Володимир Дантес поскаржився на артистів, які отримали дозвіл на виїзд та не повернулися до України.

Причину виїзду Еллерт назвав "особистою, офіційною плюс/мінус". Тоді ж комік зізнався, що не співпрацює із "Кварталом-95" з 2020 року.

Якщо Еллерт виїхав законно, штамп у паспорті, про який він говорив, може бути пов'язаний зі зміною постійного місця проживання (ПМП) з українського на американське. Втім, подробиці комік не розголошує.

Сьогодні Олександр Еллерт залишається у США. Він повідомив, що відкрив бізнес із продажу сірників преміум сегменту, зроблених вручну з "унікального дерева" в Перу.

Фото: instagram.com/duuujeee

Також він проводив благодійні заходи та виступав зі стендапом російською мовою. Через використання російського Еллерта критикували в мережі, і вже у липні 2023 він показав перший виступ англійською.

Раніше Олексій Тригубенко з "Холостячки" вперше став батьком та показав фото із новонародженим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита