Лайм

Путініст Філіп Кіркоров в Італії показав, як бренд Dolce&Gabbana співпрацює з росіянами

Прихильник Путіна вирішив похизуватися своїми розвагами

Співак Філіп Кіркоров, який підтримує російську агресію в Україні, порозважався на вечірці в Італії. Так, він прийшов на захід до засновників італійського дому моди Dolce & Gabbana, модельєрів Стефано Габбани і Доменіко Дольче, який був організований на честь виходу нової лінійки прикрас Alta Gioielleria.

У соцмережах пропагандист похизувався фото з вечірки, а також продемонстрував, як модний дім радо приймає росіян. Можна побачити на знімках, що Доменіко Дольче тисне руку прихильнику Путіна і вбивча війна, яка триває в нашій країні, його, схоже зовсім не бентежить.

Фото: facebook

"Дали старти найголовнішої події світу моди в 2023-му - 5 днів Couture от Dolce&Gabbana", - прокоментував подію Кіркоров, назвавши Дольче та Габбану "своїми друзями" та "геніями сучасної моди".

Артист-путініст з’явився на вечірці разом із кількома своїми співвітчизинками: дизайнерами Анікою Керімовою та Максимом Ситником, а ще світською левицею Вікторією Шеляговою з чоловіком. Була присутня на заході і молдавська співачка Наталія Гордієнко – екс-протеже співака на "Євробаченні".

Фото: facebook

Фото: facebook

Фото: facebook

Читайте на тему: Кіркорова в Монако облаяли на вулиці - такого жорсткого прийому він не чекав.

Цікаво ще й те, що оскароносна акторка Хелен Міррен дозволила Кірокорову поцілувати свою руку. І це після того, як вона публічно підтримала Україну та навіть виступила у Лондоні з віршом українського письменника Сергія Жадана.

Фото: facebook

Тим часом представники марки Dolce & Gabbana не поспішають коментувати ситуацію з росіянами та їх теплим прийомом на вечірці. Проте раніше бренд вже опинявся у центрі скандалу через Кіркорова. Справа у тому, що Дім моди продовжив працювати із виконавцем, за що його розкритикували у мережі. Що ж до самого Філіпа, то він заявляв російським пропагандистам, що розірвав усі зв'язки з Dolce & Gabbana та послав модельєрів, адже обурився, що ті нібито "неправильно поводяться в їхній країні". У той же час від вечірок, які влаштовує бренд, проросійський артист вирішив не відмовлятися.

Нагадаємо, у соцмережах Філіп продовжує нести маячню на кшталт того, що "потрібно підтримувати російську армію та її лідера". "Можливо, події суботи увійдуть в історію як перший безкровний бунт, з якого всі сторони винесуть урок. І найголовніше, на Заході зрозуміють - нас не зламати на нашому шляху", - висловлювався раніше Кіркоров про заколот Пригожина, продовжуючи при цьому регулярно відпочивати в Європі та вбиратися у фірмові речі західних брендів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня