Лайм

Санта Дімопулос похизувалася, як гуляє на вечірці дочки російського олігарха

Українка засвітилася у компанії подруг росіянки

Українська виконавиця Санта Дімопулос, яка раніше ділилася емоціями від повернення до України з-за кордону, сходила на день народження до Лоліти Османової - доньки російського олігарха Ельдара Османова. Артистка не приховує від своєї аудиторії у соцмережах, що товаришує із донькою росіянина.

Тому в Instagram-stories Санта вирішила оприлюднити кадри, зроблені під час святкування. На опублікованих фото можна побачити, що українка опинилася у списку запрошених гостей разом з іншими подругами Османової. Відомо, що гучне гуляння проходило у Монако.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Фото: instagram.com/santadimopulos

Читайте на тему: Я не святий: Остапчук відповів на звинувачення у проведенні вечірки з росіянами.

Раніше на запитання про те, чи дратують Дімопулос росіяни, вона говорила, що без причини – ні. Проте розповіла про випадок, коли одного разу поставила на місце громадянина РФ, з яким у неї виник конфлікт. "Просто так не дратують. Але не так давно вступила в жорстку перепалку з одним в Монако. Сиділи в одній компанії, вже потім зрозуміла, хто це. Та для мене неважливо. Я будь-кого можу опустити на землю: спокійно, розмірено і по фактах", - говорила вона.

За словами співачки, вона не забуває про війну в рідній Україні та у своєму блозі розповідає про злочини, скоєні росіянами на наших землях. Однак навіть засудження війни та підтримка Батьківщини не завадили Санті порозважатися на святі росіянки Лоліти Османової.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Фото: instagram.com/santadimopulos

Нагадаємо, Санта Дімопулос - українська співачка, випускниця третього сезону проєкту "Фабрика зірок" Костянтина Меладзе, колишня солістка українського гурту "ВІА Гра", колишня солістка українського гурту "7 небо". Чемпіонка світу з бодибілдингу та фітнесу.

29 жовтня 2008 року народила сина Даніеля від Андрія Джеджули, з яким розійшлася у 2010 році. У 2015 році вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Кучеренка, а 14 вересня 2019 року народила від нього доньку Софію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину