Лайм

Мадонна вперше прокоментувала про свій стан і показала фото після госпіталізації

64-річна співачка одужує

Наприкінці червня Мадонна потрапила до реанімації із серйозною бактеріальною інфекцією. 64-річна співачка довго не виходила на зв'язок із шанувальниками, і її стан став предметом спекуляцій. У ЗМІ навіть з'явилися чутки про те, що її госпіталізація пов'язана з передозуванням наркотиками.

Незабаром зірку помітили на прогулянці в Нью-Йорку: за словами очевидців, Мадонна не мала проблем з ходьбою, хоча й спиралася на ліхтарний стовп, чекаючи зеленого сигналу світлофора.

10 липня артистка вирішила заспокоїти фанатів та задовольнити інтерес публіки. Мадонна розповіла про свій стан, а також показала нове фото, на якому виглядає стомленою та схудлою.

Фото: instagram.com/madonna/

"Дякую за позитивну енергію, молитви, зцілюючі та підбадьорюючі слова. Я відчула вашу любов. Я на шляху до одужання і неймовірно вдячна за всі благословення мого життя, - написала Мадонна в Instagram. - Коли я прокинулася в лікарні, насамперед подумала про своїх дітей. Другою думкою було те, що я не хочу розчаровувати людей, які купили квитки на моє турне. Я також не хочу підводити людей, які невпинно працювали зі мною протягом кількох місяців, щоб створити концертне шоу. Я ненавиджу розчаровувати людей".

Читайте також: Мадонна вже кілька років бореться з наслідками травми стегна та коліна.

Співачка сказала, що зараз сфокусована на своєму здоров'ї. Вона пообіцяла стати сильнішою і повернутися до роботи якнайшвидше.

"Поточний план - перенести частину турне в Північній Америці та виступити в Європі в жовтні. Безмежно вдячна за вашу турботу та підтримку", - додала вона.

Фото: instagram.com/madonna/

Раніше Мадонна показала, як змінилося її обличчя після пластики.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля