Лайм

Мадонну в сльозах вивели зі сцени після падіння на концерті - що сталося зі співачкою

Необережність танцюристів привела до падіння 61-річної зірки

29 лютого Мадонна сильно впала під час шоу "Мадам Ікс" в Парижі. The Sun повідомляє, що піти зі сцени співачці допомогла одна з її танцівниць. 61-річній поп-зірці, яка вже кілька місяців бореться з наслідками травм стегна і коліна, також довелося користуватися тростиною.

Фото: @madonna в Instagram

Пізніше співачка звернулася до шанувальників в Instagram, розповівши про свій стан після падіння.

"Ось я - з плоті і крові. Якби тільки коліна не підводили, хрящ не рвався, нічого не боліло, і сльози ніколи не падали з наших очей... Але, на жаль, це відбувається, і слава Богу за це важливе нагадування про те, що всі ми люди, - написала зірка. - Я впала 2 ночі назад на сцені, коли помилково з-під мене буквально витягли стілець. Я впала на куприк. Минулого вечора я ледь провела шоу, тому що ненавиджу розчаровувати. Однак сьогодні навіть я бачу, що ця зламана лялька, скріплена скотчем і клеєм, повинна залишатися в ліжку і відпочивати протягом кількох днів, щоб закінчити тур з посмішкою на обличчі, в цілості й схоронності".

Подруга Мадонни Дебі Мейзар розповіла виданню Page Six, що суперзірка тримається добре, незважаючи на її недуги. "Вона сильна, у неї є травми, і вона дійсно намагається піклуватися про своє тіло. Я підтримую і люблю її, але це момент, коли вона має слухати своє тіло", - сказала актриса.

  • Мадонна запропонувала принцу Гаррі і Меган Маркл свою квартиру в Нью-Йорку. Зірка не проти поселити у себе незалежну королівську пару, але, звичайно ж, не безкоштовно.
  • Сімейну відпустку Мадонна провела з 25-річним бойфрендом. Обранцем 61-річної співачки став танцівник Ахламалік Вільямс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Мадонна

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях