Лайм

Не потягнула двох біженців сама: колишня Цимбалюка пояснила, чому її бабуся повернулася до Маріуполя

Дівчина розповіла, де зараз її сім'я

Колишня дружина Тараса Цимбалюка Тіна Антоненко родом із Маріуполя. У березні минулого року мама і бабусі візажистки дивом вибралися з міста, яке було під безперервним обстрілом росіян, і приїхали до неї в Київ. Згодом бабуся повернулася до рідної домівки, і нещодавно відзначила в окупації свій 79-й день народження.

"У бабусі (яка в окупованому Маріуполі і з якою не бачилися рік) день народження. 79. Мама попросила добрих людей принести квіти у подарунок. Надіслали фотозвіт. Плачу", - розповіла Тіна в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/tina_antonenko

У наступній "сторіз" дівчина пояснила, як бабуся опинилася в Маріуполі. За словами Антоненко, їй було важко жити з двома біженцями в маленькій квартирі, і бабуся попросила відвезти її до сина в Бердянськ, а вже звідти поїхала в Маріуполь, де вціліла квартира мами Тоні.

Читайте також: Останній концерт у драмтеатрі Маріуполя: гурт Бумбокс поділився щемливими фото.

"Я не потягнула двох біженців сама. 2022 рік – це суцільний нічний жах для мене. У мене почалися проблеми із жовчним на фоні стресу, захворів кіт, я розлучилась, двоє біженців у моїй квартирі-студії, і я з ними, і з котом. Мені дуже допомогли знайомі та дали свою квартиру для бабусі. Якийсь період вона прожила там. Але хто знає біженців, після травми вони - діти. Їм постійно потрібна підтримка. Я сама була на нулі. Дуже старалась, але мені було складно. Бабуся запропонувала відвезти її до сина в Бердянськ. Так вона опинилася знову в окупованій частині. Потім захотіла у вцілілий будинок мами. Так вона опинилася знову в Маріуполі", - розповіла колишня дружина актора.

Фото: instagram.com/tina_antonenko

Тіна додала, що не звинувачує себе за те, що дозволила рідній людині опинитися в окупації. Маму візажистка поселила окремо, а сама зайнялася фізичним та ментальним здоров'ям.

"У мене немає почуття провини, я вмію визнавати свою вразливість. Тим більше те навантаження, яке випало мені, може потягнути далеко не кожен, - сказала вона. - Вилікувала фізичне та ментальне за допомогою фахівців, повернулася до своєї професії, поселила маму окремо, вилікувала кота, вижила і встала з колін. Я пишаюся собою і не звинувачую себе".

Фото: instagram.com/tina_antonenko

Про розлучення Тараса Цимбалюка та Тіни Антоненко після чотирьох років стосунків стало відомо у червні 2022 року. Після розлучення актор почав зустрічатися зі Світланою Готочкіною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували