Лайм

Боюся питати: Андрій Бєдняков розповів, що з його нерухомістю в Маріуполі

Телеведучий народився та виріс у місті на Донеччині

Андрій Бєдняков родом з Маріуполя, який російські окупанти практично стерли з лиця землі та вбили тисячі його жителів. На малій батьківщині ведучий мав дві квартири: в одній жила його сестра, в іншій - мама, яка померла під час облоги міста.

В інтерв'ю Славі Дьоміну український телеведучий розповів, що зараз із його нерухомістю у тимчасово окупованому росіянами Маріуполі. За словами Бєднякова, будинок, в якому була квартира сестри, де він був прописаний, знесли окупанти. Про квартиру матері шоумен навіть боїться питати, адже вона сповнена дитячих спогадів.

Андрій Бєдняков Фото: instagram.com/biedniakov

"Одну знесли, але це вже була квартира сестри. Я там був прописаний, але віддав сестрі. Їй не пощастило, тобто я квартиру віддав - і вже немає. Будинок знесли, на жаль, - розповів Андрій. - А там, де мамина квартира, начебто ще стоїть, але я не знаю. Я боюся питати. Зайвий раз не хочу туди когось... Хоча вже розповідаю і це теж не дуже добре. Вона начебто стоїть, поки що".

Читайте також: Мене розбирає злість: Андрій Бєдняков прокоментував візит Путіна до Маріуполя.

Бєдняков додав, що у квартирі мами живуть "друзі друзів", які за нею доглядають. Телеведучий зізнався, що не боїться втратити цю нерухомість, йому страшно втратити речі, які там знаходяться.

Андрій Бедняков у Маріуполі Фото: instagram.com/biedniakov

"Я не боюся, що заберуть квартиру. Я не боюся, що знесуть будинок. Я боюся, що я не дістану фотографії мої, мами, бабусі, батька, дитячі грамоти, кількох книжок, і такі артефакти, як магнітофон, і там мамині якісь речі, батька речі... Ось цього я боюся, а за квартиру не переживаю. Я зароблю на квартиру. У мене немає такої історії: "Блін, квартира, що з нею буде". Там ти нічого не можеш вдіяти. Якщо ти хочеш, то коли повернеться Україна, я думаю, що це все можна відновити. Подати заявку, я вже у "Дію" одну подавав за зруйноване майно", - розповів Андрій Бєдняков.

Нагадаємо, що з 1 березня 2022 року Маріуполь перебував в облозі російських військ. З 22 травня місто повністю окуповане.

Мати Андрія Бєднякова померла під час облоги Маріуполя. Після оточення міста ворожою армією жінка впала в кому, і хоча її вдалося вивезти з-під обстрілів, 6 квітня 2022 року її серце зупинилося. Валентина Миколаївна так і не побачила свого другого онука Остапа - син Андрія Бєднякова і Насті Короткої народився наприкінці жовтня 2022-го.

Андрій Бєдняков з мамою Фото: instagram.com/biedniakov

У перші роковини смерті телеведучий присвятив мамі зворушливий допис і показав її архівні фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя