Лайм

Росіяни заявили, що Джонні Депп приїде в РФ на "екскурсію" за 370 тис. доларів

Зірка Голлівуду раніше вже був у Москві

Відомий американський актор Джонні Депп начебто збирається навідатися до країни-окупантки РФ, яка вже другий рік веде повномасштабну війну проти України. Таку інформацію російські пропагандисти повідомили прес-службі місцевого гурту "ЯМОРЕ", з яким знаменитість має "записати спільний трек". Сума питання "екскурсії" Деппа в Росію - $370 тисяч (13,5 млн грн).

Переговори, як повідомляють росЗМІ, продовжувались близько 2 років. І нібито актора утримувало від поїздки лише розлучення з Ембер Герт. Суд, який відбувся у червні минулого року, виніс вирок на користь Джонні.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Ембер Герд покинула кар’єру в Голлівуді після скандального програшу в суді з Джонні Деппом.

"Всі ці роки ми спілкувалися в дусі: "Як життя?" У 2020 році у нас з'явилася ідея записати спільну пісню. Ми закинули цю ідею менеджменту Деппа. Протягом двох років велися переговори. Все ускладнювалося тим, що Депп судився з Ембер. Рік тому після перемоги в суді мені написали, що він готовий приїхати", – говориться в коментарі.

За спільний трек та екскурсію російськими містами громадяни країни-агресорки росіяни пообіцяли Джонні Деппу $370 тисяч. Актора нібито мають провезти по марштуру Калінінград – Зеленоградськ – Куршська коса – Світлогірськ – селище Янтарне. На цю екскурсію зірка Голлівуду нібито погодився на менший гонорар, хоча спершу йому пропонували більшу суму.

Учасники російського гурту говорять, що через два тижні планується відеорозмова з Деппом. "Хвилююче, звичайно, хоча Джонні дуже простий у спілкуванні, не вдає з себе нікого. Класний мужик. Вже активно йде підготовка до його приїзду, а усвідомлення, що це не сон, ще не прийшло", – процитували співрозмовника пропагандисти.

Джонні Депп виступає у Москві у 2018 роціФото: Getty Images

Нагадаємо, Джонні Депп - американський актор, продюсер, режисер, сценарист, музикант. В 2015 році разом із Елісом Купером та Джої Перрі Джонні Депп утворив музичний супергурт під назвою "Hollywood Vampires". Дебютний альбом гурту вийшов 11 вересня 2015 року. В 2018 році вони приїхали з концертом до Москви.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil